Edward Riedl (M)

Västerbotten – Det goda exemplet

Som ansvarig för "vision blå – Nu målar vi Västerbotten blått", vår stora satsning i det moderata Västerbotten, har jag idag haft förmånen att få dela med mig av våra erfarenheter till övriga moderatsverige. Västerbottens moderaterna är numer det goda exemplet på många områden i moderatsverige. Under "Vision blå – Nu målar vi Västerbotten blått" har vi ökat antalet medlemmar kraftigt tre år i rad, vi har förbättrat innehållet i medlemskapet med en förbättrad medlemstidning och mycket verksamheter för medlemmar att ta del av gjort mycket.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

6 kommentarer

  1. lf

    Ja du ska nog inte slå dig för bröstet.Jag förstår nog att du skall ta åt dig äran på nått sätt.På vilket sätt är moderaterna i Västerbotten unika i landet?Du skall måla Västerbotten blått.Då blir det iskyla för medborgarna.Du har ingen tilltro hos vanligt folk.

  2. Pelle

    Grattis Edward har ni ökat från två till tre?

    Läs: http://www.vk.se/Article.jsp?article=344203

    På vilket hotell satt du och Anders och sprättade kuvert?

    Vision ”BLÅ” är att hitta så många ”blåögda” väljare som det bara går – ni söker bland de som inte förstår, bland de som ni gett skattelättnader de redan rika som ni ”öst” mer pengar över.

  3. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-04-16 18:56)
    Dina fördomar delas av allt färre.

    Det goda exemplet Västerbotten i moderatsverige handlar om hur vi under de senaste tre åren blivit många fler moderater i vårt län. Dessutom har många av dem valt att engagera sig mer och en del står till och med på våra listor inför höstens val. Dessutom har vi under samma tid förbättrat innehållet i medlemsskapet vilket du kan läsa om i bloggen du kommenterat.

  4. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-04-17 02:37)
    Eftersom vi till skillnad från andra partier har frivilligt medlemskap (både att gå med men också valfrihet att gå ur – En del andra partier verkar vara svårare att lämna en vissa sekter) kan det säkert hända att andra partier har fler medlemmar.

    Sedan kan jag bara konstatera att antaler människor som lever med dina fördomar om den förda politiken verkar minska i takt med att valet närmar sig. Det ser med andra ord ljust ut.

  5. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-04-18 16:49)
    Det finns inte vad jag känner till en enda väljare som blivit köpt av moderaterna i ett allmänt val. Som jag sagt tidigare är det bara socialdemokrater som vad jag känner till valfuskat i ett allmänt val i Sverige. De befanns skyldiga och dömdes för detta.

    Sedan har det varit några moderater som i ett internt provval i Stockholm sägs ha fuskat. Någon har erkänt och tagit konsekvenserna av detta. Andra har beskyllts för detta (av sina interna motståndare kan tilläggas) utan att det kunnat bevisas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.