Edward Riedl (M)

Dörrknackningen blev lyckad

Nu har vi precis avslutat dörrknackningen på Teg. Det blev riktigt lyckat tyckte alla som var med och vi mötte många glada och trevliga umebor i dörröppningen.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Leif

    Ha, ja knacka dörr bland redan frälsta bland villaområdet på Teg. Inte undra på att det gick bra. Tips, knacka dörr på Östra Ersboda eller Ålidhem, tror det ger en större utmaning för er. 🙂

  2. Arbetare

    Jag vill att herr Riedl agerar mot M-påhopp på Myh;s blogg.
    Tala med dina högervänner, be dom att sluta terra familjen, som har nog ändå att bära.
    Läs, se, det är outhärdligt och allt förvärras av höger-kommentarer som aldrig borde skrivits!

  3. Edward Riedl

    Svar till Leif (2010-04-20 20:44)
    Vi kommer att knacka dörr över hela Umeå och även i byarna. Så både Ålidhem och Ersboda kommer att få besök av glada moderater.

  4. Edward Riedl

    Svar till Arbetare (2010-04-21 00:29)
    Det är mycket tråkigt med alla anonyma som sprider dynga oavsett till vem de gör det. Det är en fråga som VK som ansvarig utgivare har att hantera. Vi moderater har som policy att aldrig uppträda med andra signaturer än våra egna namn.

    Min uppfattning är att folk gott kan skriva vilken dynga de vill så länge de vågar stå för vem de är och vilka syften de har.

    I moderaterna är vi tydliga med hur vi skall uppträda. Skulle det framkomma annat så har den personen att ta ansvar för sina handlingar. Jag har inga signaler på att någon missköter sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.