Edward Riedl (M)

Den brokiga vänstern har precis passerat där vi bor

Det första demonstrationståget har passerat utanför hos oss öst på stan. Trevliga vänsterungdomar som skanderade: "Stoppa borgarna i soptunnan".

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

26 kommentarer

  1. lf

    Det är ju eran politik som ska i soptunnan.Men sen om den är brännbar eller inte måste utredas.
    En fråga? Betalas din lön av moderaterna eller av oss skattebetalare.

  2. Johan Karlsson

    Följdfråga till If; Betalas dina bidrag av Partiet eller av oss skattebetalare?

  3. Pelle

    Apropå sopor så är det synd att Umeva inte godkänner avfallskvarnar i Umeå Kommun på grund av kapacitetsbrist, det är ett bra sätt att bli av med sopor är att köra dom genom avfallskvarnar och sända dem med avlopssvattnet till reningsverket, så görs i många kommuner!

  4. Andreas Georgsson
    Ropen skalla Regeringen skall falla!

    Var min favorit annars. Det är bra att du tar till dig slagorden på 1a maj.

    Borgerlik politik är och kommer alltid att vara ett hot mot välfärden, en politik för några få.

    Ni gick på val att försämra välfärden coh urholk systemt för att som ni säger göra det ”lönsamt” att arbeta. Översatt betyder det att göra fler människor fattiga, för att skapa en otryggare arbetsmarknad.

    Ni lyckades maskera detta med nog utvalda formuleringar och ordval som er PR byrå plockat fram.

    Ungdomarnas 1a majslagord är rakare, än era maskerade formuleringar.

  5. Tommy

    Sossarna vill att de fattigaste pensionärerna endast ska få 166 kr medan de rikaste pensionärerna ska få 495 kr!!! Och försvarar det med att de rikaste får en procentuellt lägre ökning. I nästa andetag kallar Mona Sahlin och hennes kumpaner Jobbskatteavdraget för orättvist men det har exakt samma uppbyggnad som hennes egna skattesänkningssystem för pensionärer!!! Hyckleriet dryper om Mona Sahlin, hela socialdemokratin och hennes röda kumpaner!!!!

    Sossarna hade 12 år på sig tidigare att förbättra för pensionärerna, vad blev det av det? Jo, det bidde inte ens en fingertott! På tolv år sjönk pensionernas realvärde istället med flera procent och sveriges 65-åringar fick se sig omsprungna av alla sina europeiska grannar…! Det kommer svida rejält i plånboken för den vanlige LO-arbetaren, när notan på hela det här mångmiljardrullningen ska betalas!

  6. mex

    Är i Trondheim å där är det ”stoppa oljeborrning i Lofoten” varvat med ”bojkotta Israel”slepp lärlingar in i arbeidet”-plakat burna av öldrickande Anarkistisk ungdom=)

    ”ockupanten norge ut ur Afganistan”

    Kult!!

  7. ck

    Varför är inte Du ute och demonstrerar? Ni har ju utgett Er för att vara det nya arbetarpartiet?

  8. lf

    Ja du satt väl bakom gardinen och kikade ut.Ser du aldrig den glöd och framåtanda som präglas av ungdomen av idag.
    Var var dina arbetare? Du kommer att tappa greppet var så säker.Sen kan du raljera om trevliga vänsterungdomar.Men Edvard en sak ska du veta att vanliga människors syn på solidaritet och jämlikhet kan du aldrig blogga bort.

  9. Edward Riedl

    Svar till JonasE (2010-05-01 13:42)
    Tack och lov lever vi i en demokrati där väljarna bestämmer och inte några skräniga vänsterungdomar med betänkliga probelm med grundläggande demokratikunskap.

  10. Edward Riedl

    Svar till Britta (2010-05-01 14:10)
    Jag oroas inte särskilt mycket över dessa skräniga vänsterungdomar. Däremot blir jag ibland beklämd över deras bristande respekt för demokrati och yttrandefrihet.

  11. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-05-01 15:18)
    Varken politiken eller politikerna ska i soptunnan. Däremot hoppas jag att väljarna väljer bort det ofärdiga förslaget från vänstersidan.

    Jag har ingen lön utan ett arvode likt andra förtroendevalda. Arvodena betalas med skattepengar.

  12. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-05-01 17:20)
    Den frågan kan jag tyvärr inget om. Vill du ha bättre svar på just den frågan får jag hänvisa dig vidare till mina kollegor i Umeå kommun som hanterar den frågan. Enklast är om du ställer den till någon av dem som bloggar här. Hör av dig till mig i annat fall så hjälper jag dig med detta.

  13. Edward Riedl

    Svar till Andreas Georgsson (2010-05-01 17:31)
    Floskler är det enda ni kan. För när det gäller konkret politik så innebär era förslag färre jobb i framtiden vad ni än säger. Ni skall höja skatterna för de som arbetar för att kunna höja bidragen och ersättningar för dem som inte arbetar. Hur ni än packeterar er politik och med vilka floskler ni än framför den så inser nog de flesta vad era förslag leder till.

  14. Edward Riedl

    Svar till Tommy (2010-05-01 17:46)
    Kan bara instämma i det som du skriver. Jag hoppas bara att tillräckligt många hinner se det innan det är försent.

  15. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-05-02 17:51)
    Många av dem som har ett arbete (=alltså arbetarna) vilade sig denna dag. Många av dem jag såg från balkongen verkade snarare vara studenter och gymnasieungdomar än riktiga arbetare.

  16. lf

    Denna kommentar kan man nog värdera bakom gardinen.Men det ju lätt att kommentera från balkongen.Jag var där och massvis av unga, medelålders och gamla kämpar som byggt detta samhälle var där och visade sin solidaritet för ett jämlikt samhälle.Det enda samhälle som kommer att fungera i framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.