Edward Riedl (M)

Svenska folket vill inte ha de röd-grönas politik

I den senaste Demoskop faller opinionsstödet för de röd-gröna som en sten. Alliansen leder nu med ett opinionsstöd på 49,2% mot de röd-gröna som nu bara har stöd av 47,4% av befolkningen. Det som hänt är att de röd-gröna nu berättat vad de vill göra om de vinner valet. Svenska folket gör tydligt tummen ner för Mona Sahlin (S) och de röd-grönas förslag. Väljarna verkar föredra en fungerande jobbpolitik och fortsatta satsningar på välfärden. Men det blir en jämn valrörelse där vi i alliansen fortsatt måste berätta om vår jobbpolitik och hur den möjliggör både mer pengar kvar i plånboken samt fortsatta satsningar på välfärden.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , ,

9 kommentarer

 1. leif

  Ja det var ju minst sagt en comeback från eran sida. Säger en del om den verklighetsbild som dom rödgröna har. Bara att hoppas att man inte insjuknar i cancer eller något annat allvarligt så man inte tvingas att jobba

 2. Johan Karlsson

  Glada nyheter! Föga förvånande dock. De flesta saknar tyvärr intresse för att sätta sig in i politiken och tar då lätt till sig sossarnas floskler. Först när det tydligt framgår vad dessa vill föra för politik verkar folk inse att det trots allt finns alternativ. Jag hoppas på en fördjupad debatt framöver där det framgår vilket samhälle partierna vill han om 10, 20 eller 50 år.

 3. Jörgen R

  Vad ska man rösta på. Sen moderaterna blev halvsossar finns det bara vänsterpartier. Nu ska moderaterna höja a-kassan också. Troligen höja bensin priset.

  Vem ska man rösta på ska man vill skrota LAS, få lägre löner på okvalificerat arbete, skrota dom centrala avtalen och knäcka facken makt?

 4. Pelle

  Härligt för dig hr högerman att ropa HEJ och hoppa i bäcken – eller hur det nu var med det ordspråket?

  Du är som vanligt på din blogg mästare på ”otrevlighet” eller ”jättetramsare” och alla andra okvädningsoprd du brukar strö över dom som kommenterar på din blogg med undantag för högerjunioren Johan Karlsson den ”lille farbror blå”!

 5. Edward Riedl

  Svar till Jörgen R (2010-05-06 15:51)
  Tråkigt att du känner så. Men vilken annan tidigare svensk regering har bedrivit en bättre poitik än nuvarande?

 6. Edward Riedl

  Svar till Pelle (2010-05-06 18:00)
  Den som läser både bloggen och kommentarerna kan nog bedöma både vem som är trevlig och vem som inte är det… Du och jag kommer nog inte att kunna enas om det känner jag på mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.