Edward Riedl (M)

Bra att (S) tar de egna bråkstakarna i örat

Peter Olofsson från socialdemokraterna tar nu de egna bråkstakarna i örat. Det är bra gjort. I ett pressmeddelande tar han som företrädare för socialdemokraterna tydligt avstånd från dessa metoder vilket jag välkomnar. Det är bra om vi kan hålla de värsta övertrampen borta från valrörelsen i Västerbotten. Vi moderater kommer på alla sätt och vis bidra till en schysst valrörelse.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

16 kommentarer

  1. Valdemar

    Det är bra att Socialdemokraterna tar hand de sina som vanligt, men frågan är vem tar dig örat och får dig att sluta med all smutskastning som finns på din blogg?

  2. lf

    Jag har varit borta ett tag,men jag ser att du kör i samma stil.Övertramp är du nog den bäste på.Det senaste året har du nog gjort övertramp mer än någon annan politiker.
    Då du blir pressad så säger du ”vi pratar nog inte om samma sak” eller ” vi pratar nog inte om samma demonstrationståg” Vilket billigt sätt att komma undan.
    Du påstod att bloggare kunde radera kommentarer! Har du rätt eller fel?

  3. Sjuksköterskan

    Kan ju inte tycka att ni bedriver en schysst valrörelse om du gör en sån här stor sak av så liten grej! Det är ju bara för att synas och smutskasta S!

  4. Fredrik Wirenblad

    Var det inte VK som blåste upp det hela?

    Att berätta vad den andra politiken gör och inte gör är en sak, men personangrepp är inte helt ok… Det är något som (s) och (v) pysslar extra mycket med i denna valrörelse.

    + poäng till Edward som håller lågan uppe trots att han får ta emot så mycket pajkastning från alla n00bs.

  5. Tobbe lorone

    Vi kanske ska nämna ministerns uttalande om tobleroneeffekten……Schysst???…Åsikter finns, vad tycker du Herr Riedl

  6. Bra sjukköterskan

    Jag håller fullständig med ”Sjuksköterskan”. Dåligt av dig, Riedl.

    Men, jag antar att all reklam är bra reklam? Eller?

  7. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-05-07 18:00)
    Jag har aldrig raderat några kommentarer. Men du påstod att andra hade gjort detta. Jag antog då att detta var möjligt. VK har sedan informerat dig om att detta inte är möjligt. Har du trots detta funderingar får jag vänligen hänvisa dig till VK för ytterligare information.

  8. Edward Riedl

    Svar till Tobbe lorone (2010-05-08 09:27)
    Jag är emot allt sådant smutskastande oavsett vem som gör det eller drabbas av det. Vi skall prata med väljarna om politik. Sedan kan vi alla göra fel och då får man helt enkelt be om ursäkt och gå vidare.

  9. Edward Riedl

    Svar till Bra sjukköterskan (2010-05-08 11:08)
    Jag förstår uppriktigt inte perspektivet där den som blir utsatt för jäkelskap skall skuldbeläggas. Men utveckla gärna hur du/ni tänker kring detta?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.