Edward Riedl (M)

Moderat kårordförande för Umeå universitet – En historisk dag

Idag valdes moderata studenters Zakarias Pante till ordförande för Umeå studentkår. Det är den första moderata ordföranden på det "röda universitetet" någonsin. Det känns att det håller på att hända stora saker även i Västerbotten. Jag skall precis åka över och gratulera moderata studenter och den nya kårordföranden Zakarias. De har gjort ett storslaget arbete för att vinna studenter för våra idéer. Nu har vi vind i seglen och vi kommer att jobba hårt för en fortsatt alliansregering i Västerbotten.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

  1. karriärist javisst!

    det här är ju för jävligt att moderater och sossar går ihop i kårfullmäktige! bryr ni er bara om poster så att politiken och ideologi inte spelar ngn roll? karriärist javisst!

  2. karriärist javisst!

    Jag vet att du inte delar min uppfattning.. och inte heller sossarna på kåren gör det. Några som däremot verkar dela samma uppfattning är just socialdemokratiska studentförbundet och moderata studenter, för annars så skulle de inte vilja samregera. Men det är klart.. när poster och prestige blir till drivkraften bakom det politiska engagemanget, hamnar ideologiska skillnader och politiska ideal i bakgrunden.

  3. Edward Riedl

    Svar till karriärist javisst! (2010-05-20 14:41)
    Återigen delar jag inte din uppfattning utan gläds åt att det tidigare röda universitetet fått sin första blåa ordförande…

  4. karriärist javisst!

    jag vet att du inte delar min uppfattning, det var ju det jag skrev. vad som förvånar mig är att du inte har några argument att motsäga det jag sagt annat än ”jag delar inte din uppfattning”. Bra argumenterat, du borde undervisa i argumentationsteknik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.