Edward Riedl (M)

Mona Sahlins (S) klädsel kritiseras – Det är bara trist med personangrepp

En tidning i södra Sverige kritiserar på ledarplats Mona Sahlins klädsel och menar att den gör henne olämplig som statsminister. Detta är bara ytterligare ett i raden av verbala övertramp i den har valrörelsen inför ett stundande jämt val till hösten. Det är bra med en tuff politisk debatt som är både schysst och ärlig – Men personangrepp är bara trist. Mona Sahlin är förvisso olämplig som statsminister. Men inte på grund av sina kläder utan på grund av sin sin politik och sina samarbetspartners.

Edward riedl (M).

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. LP

    Jag tror inte att du läste ledaren innan du skrev din anklagan. Det står endast att en kvinnlig politikers kläder (tyvärr) får för mycket fokus i media. Det går inte att läsa in kritik mot Monas klädsel i texten, om man inte är en del av en smutskastande ledarsida på Aftonbladet.

  2. Tommy

    Nu stod det faktiskt att hon hade så töntiga kläder att hon inte passar i samma rum som Barack Obama, läste själv artikeln men kan bara inte komma ihåg i vilken tidning(inte Aftonbladet).

  3. Edward Riedl

    Svar till Tommy (2010-05-23 12:02)
    Jag har bara läst vad som stod i aftonbladet vilket möjligen kan vara missvisande om jag förstod en av kommentarerna rätt. Men poängen är att det är politiken och inte personen som skall kritiseras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.