Edward Riedl (M)

Välfärd kostar pengar

Sjukvård, skola, äldreomsorg och all annan välfärd kostar pengar. Pengar som våra gemensamma skatter skall finansiera. För oss som vill satsa mer pengar på välfärden krävs en fungerande jobbpolitik. För utan människor som arbetar och betalar skatt blir det inga skatteintäkter att finansiera välfärden med. Det största hotet mot fortsatt utveckling och fortsatta satsningar på välfärden är de röd-grönas jobbfientliga politik.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. LeBe

    Så rätt du har.
    Och när skedde din omsvängning mot vänster?
    Moderaternas politik har ju varit att lyfta fram uttrycket ”utanförskapet” och sedan fylla det med innehåll(Europatopp i ungdomsarbetslöshet, ökande antal på försörjningsstöd, rehabkedjan etc).
    Sedan har man slagit mot välfärden med skattesänkningar och subventioner riktade till den rikaste delen av befolkningen och inte den med mest behov.
    Borgarna går ut med skattesänkningskrav inför valet, MEN hur skall då er ”välfärd” finansieras?

  2. Edward Riedl

    Svar till LeBe (2010-06-03 12:58)
    Återigen var ungdomsarbetslösheten ännu högre när (S) styrde Sverige trots att vi då befann oss i en global högkonjunktur. Så om du tycker vår politik är dålig måste er varit riktigt katastrofal eller vad tycker du själv?

    Jag är övertygad om att ju fler gånger ni på vänsterkanten försöker bluffa människor desto mer förlorar ni. För de allra flesta genomskådar er. Sverige har Europas mest välskötta ekonomi efter den globala ekonomiska krisen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.