Edward Riedl (M)

Alliansen går om de röd-gröna i ytterligare en mätning

I Novus junimätning går nu alliansen om de röd-gröna. Dessutom är moderaterna nu Sveriges största parti sedan vi gått fram ytterligare och socialdemokraterna backat ytterligare. Det är fortfarande bara träning och den 19 september gäller det att leverera. Men det ser alltmer ut som Sveriges statsminister kommer att fortsätta heta Fredrik Reinfeldt (M) även efter valet.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Patrik

    Som du själv sa, Bara träning och så vet man ju att statistik och undersökningar kan vinklas så otroligt mycket att det säger ingenting. Nästa mätning kan det vara helt åt de motsatt hållet och de skulle heller inte säga något. Men de man kan tycka är ju att svenska folket borde veta bättre, efter allt vad sittande regering ställt till med för elände, än att låta dom få sitta ytterligare 4 år och verkligen förstöra ännu mer för den vanliga arbetaren. Förresten, enligt Dig, vad är en arbetare, så man vetvad/vilka ni ”det nya arbetarpartiet” ska kämpa för?

  2. Edward Riedl

    Svar till Patrik (2010-06-09 11:07)
    Du har helt rätt i att opinionsmätningar inte säger allt. Men de kan visa trender vilket för alliansens del ser rätt bra ut just nu. Men det är valdagen och inget annat som gäller givetvis.

    En som arbetar är arbetare enligt mig. Vi har en politik för att de dessutom skall bli fler så vi har pengar att fortsätta utveckla vår gemensamma välfärd.

  3. Edward Riedl

    Svar till Anders C (2010-06-09 13:11)
    Nej. Jag har inte tid att gå in och kommentera andras bloggar. Skriver han på min får han dock ett svar av mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.