Edward Riedl (M)

Nu kommer jobben

Enligt arbetsförmedlingen ser det allt bättre ut på arbetsmarknaden och redan nästa år väntas 78 000 nya jobb växa fram i Sverige. Det är en bred uppgång som arbetsförmedlingen ser. Sverige står nu starkt efter den globala ekonomiska krisen och med Europas mest välskötta statsfinanser kommer vi även att kunna satsa mer på vår gemensamma välfärd vilket i sin tur genererar ytterligare arbetstillfällen. Jag hoppas svenska folket låter oss i alliansen att fortsätta med vår politiska inriktning.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Patrik

    Bra att även du ser att det kommer att bli ett regeringsskifte då man kommer att satsa på välfärden, något som moderaterna är oförmögna att göra.

  2. Marcus

    När ska du sluta prata om ”Europas Mest Välskötta Ekonomi” och istället berätta vad ni ska göra med den? Har nog aldrig sett en människa säga samma sak lika många gånger som du.

  3. Edward Riedl

    Svar till Patrik (2010-06-09 13:20)
    Nu måste du grovt missförstått mig. Dessutom har du fel i sak eftersom alliansregeringen satsat mer på sjukvården och skolan än någon tidigare regering gjort.

  4. Edward Riedl

    Svar till Marcus (2010-06-09 13:41)
    Jag förstår att röd-gröna politiker tycker detta är jobbigt eftersom deras kritik därmed faller väldigt platt. men som du skriver är det viktigaste vad vi tänker göra med den. Svaret är att utveckla välfärden, sänka skatten för pensionärerna och fortsätta sänka skatten för de som arbetar om pengarna räcker även till detta.

  5. patrik

    Det är väl inga problem för er att sänka skatter, bara att låna mer pengar eller har jag fel?
    Hur kommer det sig då att ni som satsat på den offentliga sjukvården så mycket som du säger så har jag aldrig tidigare fått höra så mycket av ordet SPARA från min arbetsgivare, det rimmar dåligt med att satsa pengar och spara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.