Edward Riedl (M)

Dörrknackning på Mariehem

 

Igår kväll var vi tio moderater som knackade dörr på Mariehem. För en var det första gången och hon blev positivt överaskad över vilket trevligt bemötande vi får när vi delar ut valmaterial hema hos umeborna. Jag kan bara instämma. Det är verkligen kul att komma ut och träffa umebor på våra kampanjer. Vi moderater jobbar nu så mycket vi orkar för att Sveriges statsminister även efter valet den 19 september skall heta Fredrik Reinfeldt (M) och inget annat.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

  1. Valle

    Bra Edward jobba hårdare med dörrknackning!

    Enligt P4 extras undersökning på deras webb så är 85% av Svenska folket mot dörrknackning av politiker!

    Mera dörrknackning av er högerpolitiker hjälper de röd/gröna till regeringsmakten – det är nog en slutssats man kan dra av den undersökningen och av ert besök!

  2. Pelle

    Oj vilken bild på ett antal ”förledda” ungdomar!

    ”Egoisterna” har varit på Mariehem och knackat dörr bara hos bostadsrättinnehavare eller även hos folk i hyresbostäder?

  3. Edward Riedl

    Svar till Valle (2010-06-15 10:18)
    Vi kommer att fortsätta jobba med att träffa västerbottningar inför valet. Efter valet får vi se om strategin att undvika väljarna är bättre – Jag tror dock inte det.

  4. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-06-15 10:21)
    Flera som nog blir glada av att tituleras ungdomar. Sedan knackar vi på hos alla vi hinner. problemet är de med låsta portuppgångar i centrala stan framförallt.

  5. Edward Riedl

    Svar till Sven-Erik H (2010-06-15 12:36)
    Vi kommer att fortsätta knacka dörr och det verkar mer som ni (troligen röd-gröna) är mer stressade över att vi jobbar så hårt.

    Sedan hinner jag inte gå in och läsa alla länkar som bifogas i kommentarerna. Ställ en direkt fråga så får du ett svar från min sida.

  6. Edward Riedl

    Svar till helt otrolig (2010-06-16 12:11)
    Jag svarar på frågor och synpunkter i min blogg. Dock hinner jag inte gå igenom alla länkar och kommentera dem på önskemål. Om du anser att jag genom detta smiter är min fundering hur du ser på alla röd-gröna bloggare som inte ens svarar på kommentarer?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.