Edward Riedl (M)

Moderatkampanj på torget idag

Idag hade vi moderater en kampanj på torget i Umeå där vi delade ut valmaterial och pratade med umeborna. Trevliga samtal och fantastiskt väder.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , ,

8 kommentarer

  1. Oj, Oj

    Oj, oj är det ni som moderater?

    Nu förstår jag varför Sverige blivit sämre under aliensregeringen!

    Hoppas att er tid är ute så inte förstör ytterligare i vårt fosterland!

    Gå på ”terapi” det är det enda råd jag kan ge er!

  2. Signar

    Oj, Oj!
    Vad är det för fel på dig, oj, oj. ? Att representanter för ett demokratiskt parti ger sig ut och samtalar med medborgarna måste väl kunna berömmas snarare än att kommenteras som du gör. Att du stavar fel och har dålig svenska kan jag överse med. Skäms!

  3. Oj,oj

    Signar det är inget fel på mig för jag röstar röd/grönt – men vad är ditt problem?

    ”Aliensregeringen” är inget stavfel utan ”aliens” är en sorts ”utanförjording” liknade de som sitter i regeringen alltså högerpolitiker!

    I meningen ”Hoppas att er tid är ute så (ni) inte förstör ytterligare i vårt fosterland!” så glömde jag ordet ni -ledsen om detta har upprört dig!

    Om du tycker min svenska är dålig beklagar jag det, jag gick bara 9 år i skolan, vi i vår familj hade inte råd med längre skolgång på 60-talet – hoppas du var lyckligare lottad?

  4. Edward Riedl

    Svar till Signar (2010-06-22 22:49)
    Jag tror de röd-gröna känner sig stressade över att de förlorar opinionen så snabbt som de nu gör. Då blir deras desperation uttryckt på mindre trevliga sätt. Men som jag skrivit många gånger förr tror jag det endast slår tillbaka på dem själva. Vi moderater väljer istället att lägga vår kraft på att träffa väljarna och prata framtidens Sverige.

  5. Edward Riedl

    Svar till Oj,oj (2010-06-23 11:30)
    Intressant tillvägagångssätt. Först är du otrevlig och när någon bemöter dig så vill du att andra skall tycka synd om dig. Prova att möta alla människor (även de som tycker annorlunda än vad du gör) med respekt redan från början så tror jag du kommer att bemötas med samma respekt tillbaka.

  6. Oj,oj

    ”Prova att möta alla människor (även de som tycker annorlunda än vad du gör) med respekt redan från början så tror jag du kommer att bemötas med samma respekt tillbaka.”

    Skriver du Edward det är en uppmaning som i allra högsta grad gäller dig själv och de kommentarer du skriver på din blogg som trams, otrevlig kommentar, oseriöst med mera.

    Självkritik det verkar du helt sakna Edward!

  7. Edward Riedl

    Svar till Oj,oj (2010-06-23 17:28)
    Jag föreslår att du funderar över varför jag ibland skriver att kommentarer är otrevliga mm. Läs gärna kommentarer som jag besvarar på det sättet så kanske du ser ett mönster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.