Edward Riedl (M)

Dörrknackning på Haga igår kväll

Igår kväll fortsatte vi moderater att knacka dörr hos umeborna och dela ut valmaterial. Jag kan bara konstatera att det är himla kul och trevligt att träffa människor på det sättet. Jag tror dessutom att det är mer uppskattat hos dem vi träffar än vad vissa undersökningar visar. Vi moderater i Västerbotten kommer att vara ute och träffa väljare så mycket vi bara kan innan valdagen.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

7 kommentarer

  1. lf

    Allt är så trevligt! Du får det att låta som Haga är för moderaterna.Vilket skitsnack.Ni är mer uppskattade än vissa undersökningar gör gällande.Ytterligare skitsnack! Vilka undersökningar?
    Din tro för dig bort från verkligheten.

  2. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-06-23 16:36)
    Om du tror att du har rätt så borde du väl uppmuntra oss moderater att vara ute och träffa människor innan valet. Dock verkar ni röd-gröna bli mer stressade av att vi jobbar så hårt.

  3. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-06-24 14:04)
    Det har varit på både radio och tv. Testa och googla så hittar du nog igen dem snabbt. Skulle du ändå inte hitta dem så ska jag hjälpa dig.

  4. lf

    Nä,Er nu för du nog precisera dig.Alltför mycket av påståenden är gripet ur luften.Tala om för oss väljare vilka undersökningar du syftar till.

  5. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-06-27 20:47)
    Det finns flera. En gjordes av Synovate på uppdrag av DN i december 2009 där ca 80% av de tillfrågade inte ville ha besök av en politiker. Det finns dock flera. Jag griper inga påståenden ur luften även om du ibland påstår det. Intressant om du kunde bevisa dina påståenden någon gång eftersom jag alltid kan det…

    Om du använder google kan du söka vidare (www.google.se och så skriver du vad du söker) i ämnet där du utan svårighet hittar både mätningar, bloggar och annat på ämnet du är intresserad av.

  6. Johan Karlsson

    Att presentera undersökningar för If torde vara kortkastad tid. Stödjer dessa inte hans uppfattning avfärdar han dem ändå som ”beställda av högern” eller något liknande. Facit kommer i september. Jag hoppas regeringen får fortsatt förtroende, vilket inte känns allt för långsökt med tanke på det fantastiska jobb som tagit oss genom denna kris. Att städa upp efter ett rödgrönt experiment om 4 år kan bli både mödosamt och kostsamt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.