Edward Riedl (M)

Kampanj på Coop

Idag hade vi moderater kampanj på Coop forum på Ersboda. Vi delade ut kundvagnspoletter och samtalade med passerande umebor. Det värmer riktigt gott när umebor kommer fram och önskar oss lycka till i valet. Vi kommer att fortsätta jobba hårt hela vägen fram till valet.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

10 kommentarer

  1. lf

    Så många negativa kommentarer som du får på din blogg och då du är ute på stan då är allt positivt.Det är något som inte stämmer Edvard!

  2. Aldrig mer vänsterstyre!

    ”If”, de positiva kommentarerna på stan är förmodligen fler än de negativa kommentarerna från din sida, har du aldrig tänkt den tanken, kanske?

  3. Ville (M)

    Mötte dig igår på OBS ett möte som förstörde hela min dag -jag och många med mig vill inte prata med dig eller se dig!

    Jag pratar gärna med någon sympatisk moderat som Ulrik, men att prata med dig betackar jag mig för.

    Dina videobloggar är så dåliga så skriv istället dina skrivna bloggar dem kan man i alla fall skratta åt.

  4. lf

    Nåja,nog är det väl fler än jag som tycker att ERs högerpolitik är i de flesta fall felaktig.Jag skulle säga att kritiken är i majoritet.Har du tänkt på det!

  5. Edward Riedl

    Svar till Aldrig mer vänsterstyre! (2010-07-28 00:07)
    Sedan tror jag att många använder sig av anonymiteten som internet ger för att få komma med mer och mindre saklig kritik.

  6. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-07-28 09:48)
    Men opinionsmätningarna visar ju något helt annat. Läs bara senaste Skop där alliansen befäster sin ledning. Kan det kanske vara så att det finns människor som inte tycker precis som dig?

  7. lf

    Försök inte att kritisera mig för att vara anonym.Jag har sagt mitt namn och adress tidigare.Men det är väl så att du inte läser mina kommentarer så noga så att tom du kan anklaga mig för att sympatisera med terrorister.Fy på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.