Edward Riedl (M)

Syndikalister med maffiametoder på agendan

På flera håll i landet bedriver syndikalisterna utpressning med rena maffiametoder på dagordningen mot företagare. De kräver pengar för fackliga konflikter som inte finns. I Stockholm trakasserar de företaget Berns, dess anställda och deras kunder. Dessutom uppmanar de syndikalister att Berns vd´s hem vid midnatt på hennes födelsedag. Detta är inte fackligt arbete – Detta är rena maffiametoder. Det är bra att både moderater och socialdemokrater kan vara eniga i arbetet mot dessa maffiametoder.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

18 kommentarer

  1. valdemar

    En fråga till dig Edward, vad kallar du de metoder som ni använt mot sjuka och arbetslösa under er regeringsperiod?

  2. Tom

    Underhållande. ”Fackliga konflikter som inte finns”. Sju personer har fått kicken för att de tidigare protesterat mot missförhållanden. Berns ledning har bollat runt människor mellan fem bemanningsföretag varav fyra haft samma ägare, revisor, kontor, boxadress etc. Moderaterna är inte för yttrandefrihet på jobbet eller? Känner du till att Ullman (S) också driver Ullman PR som hjälper Berns med att lägag upp pressmeddelanden under konflikten med SAC? Känn dig lurad.

  3. Anton

    Vad har du för källa på att syndikalister tänkt samla sig utanför Yvonnes hus? alltså och då snackar vi inte det Ullman sagt utan du får väl ha lite faktakoll för ett sånt påstående?

    Förretsne är det ju Berns som trakasserar folk på deras fritid. Bl.a. har man kontaktat en ungsyndikalists rektor (!) men du kanske tycker att det är rätt, eller? Läs mer: http://www.arbetaren.se/articles/inrikes2010063

  4. Anton

    Angående maffiametoder så är väl Ulla´n PR och Berns agerande mer problematiskt? Ullman PR skickat ut Berns pressmeddelanden i konflikten.Ullman PR har skickat ut inbjudningar till Berns konfliktseminarie i Almedalen – och sedan drar Ullman på sig politikermössan och framträder plötsligt som ”ledamot i polisnämnden” för S som överraskande nog tycker precis som Berns. Han är ju solklart en part i konflikten såsom anlitad PR-konsult åt Berns (och nej, Ullman PR jobbar knappast som voluntärer).

  5. Anton

    En socialdemokratisk politiker får betalt av arbetsgivarsidan i en facklig konflikt och utövar sedan sitt politiska inflytande för att arbetsgivarsidan skall vinna konflikten. Så jobbar faktiskt, utan överdrift, riktig italiensk maffia. Om du vill läsa mer om hur den italienska maffian fungerar: https://www.sac.se/Aktuellt/Nyheter/Serenetta-Monti-bem%C3%B6ter-Hanne-Kj%C3%B6llers-ledare

    Här är vad skatteverket tycker om bemanningsföretag: http://www.arbetaren.se/articles/ledare20100611

  6. Anton

    Alltid när ni talar om maffiametoder så är det arbetsköparna som ägnat sig åt dem. När vi var i konflikt med restaurangen Lilla Karachi som inte betalt lön till en anställd, så hotades hans familj i Pakistan.

    När vi var i konflikt med restaurang Josefina (den ”anonyme krögaren” som uttalat sig i för SHR) så användes vakter med kriminella kopplingar. de f.d. anställda hotades per sms och via samtal för att vi skulle lägga ned striden. Något sådant har aldrig förekommit från syndikalisterna. Syndikalisterna har inte någon kontakt med organiserad brottslighet.

  7. Edward Riedl

    Svar till valdemar (2010-07-28 09:22)
    Att satsa mer pengar på sjukvården (vårdköerna är halverade i Sverige), att satsa mer pengar på rehabilitering (resurserna är tiodubblade för rehabiliteringen), att tillskjuta mer pengar till arbetsförmedlingen (de kan inte ens göra av med sina anslag) och satsa på annat stöd för att hjälpa alla människor som har möjlighet att komma tillbaka till ett arbete med allt det innebär tycker jag och alliansen är en bra politik. Senaste Skop visar att en majoritet av den svenska befolkningen verkar dela den åsikten.

  8. valdemar

    Och du ”rapar” upp samma gamla centrala mantra som vanligt – inget källmaterial hänvisar du till!

    Sanningen är att ni har försämrat för de som hade det dåligt och ”stulit” pengarna från dem och gett till de redan rika.

    En omvänd Robin Hood politik som högern alltid ägnat sig åt.

    Håll dig någorlunda till fakta någon gång bäste hr högerman.

  9. Edward Riedl

    Svar till Anton (2010-07-28 10:13)
    Jag förutsätter givetvis att de politiker som skrivit under far fram med sanning och inget annat. Om du/ni sitter på annan informatipon bör ni rimligen göra er hörda på fler ställen än bara min blogg.

  10. Edward Riedl

    Svar till Anton (2010-07-28 10:14)
    Ingen aning om det du skriver är sant eller inte. Jag kan som sagt endast hänvisa till det som skrivits i tidningen av Ullman mfl. Däremot ser jag fram emot svaret från syndikalisterna och den öppna dialogen. För det är inte första gången syndikalisterna kräver miljonskadestånd åt sig själva och smulor åt de anställda de säger sig värna.

  11. Edward Riedl

    Svar till Anton (2010-07-28 10:19)
    Det kommer mycket påståenden från din sida som jag inte kunnat ta del av i någon tidning. Huruvida det är sant eller inte kan jag inte bedömma. Men att det är så som du beskriver har jag mycket svårt att tro.

  12. Edward Riedl

    Svar till Anton (2010-07-28 10:22)
    Känner inte till något om detta heller. Du kommer med en massa som jag inte har en aning om. Jag tar del av detta via tidningar och inget annat. Så om det du skriver är sant eller inte kan jag inte bedömma eller ta hänsyn till.

  13. Edward Riedl

    Svar till valdemar (2010-07-28 11:49)
    Jag hänvisar till artikeln i tidningen som finns länkad i bloggen. Där skriver en socialdemokrat och en moderat under tillsammans med vd´n för Berns.

  14. Edward Riedl

    Svar till hmm (2010-07-28 12:16)
    Ligger det någon sanning i vad kommentarerna härunder påstår så gissar jag att artikelförfattarna blir fällda för det. Eller så är det inte riktigt hela sanningen som kommer fram i dessa bloggkommentarer… Vad vet jag. Det får framtiden utvisa. Men det är inte första gången jag läser om syndikalister som kräver stora skadestånd åt sig själva och begär smulor åt de anställda de säger sig värna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.