Edward Riedl (M)

En röst på SD är en bortkastad röst i höstens val

Inget av de etablerade partierna kommer att samarbeta med sverigedemokraterna eller ge dem möjligheten att fungera som vågmästare. Det är självklart också en rimlig och demokratisk hållning när de endast har mycket litet folkligt stöd – Även om de mot förmodan skulle ta sig in i riksdagen. Den enda slutsatsen är att en röst på SD är en bortkastad röst eftersom den inte kommer att påverka svensk samhällsutveckling. Desto viktigare är att ta ställning till om alliansen med Fredrik Reinfeldt (M) i spetsen skall leda Sverige eller Mona Sahlin (S) och de röd-gröna. Det kommer att få direkt praktisk betydelse direkt efter valdagen om mindre än två månader.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

14 kommentarer

  1. Hans Nilsson

    Jag kommer att rösta SD oavsett om vi får inflytande eller ej. Det som jag vet kommer att ske med SD i Sveriges Riksdag är att ni inom 7klövern kommer att ställas till
    svars och BESVARA EN SÅDAN MÄNGD VARFÖR att ni kommer att
    bli helt snurriga i knoppen betydligt mer än ni redan är.
    Därför säger jag med glädje SD för SVERIGE i FRAMTIDEN.
    Väl mött i valet.

  2. Isak

    En röst på Moderaterna kan bli en bli en genväg till att
    SD får inflytande över Svensk politik. I ett senario där
    Moderaterna och alliansen blir i flertal efter höstens
    val, med SD som vågmästare kommer inte moderaterna att
    släppa regeringsmakten, och kommer på det viset att spela
    ut dom röd/gröna mot SD. Med en röd/grön regering kommer
    defenitivt inte något samarbete att bli aktuellt. Moderat-
    erna är det parti som kommer att sitta med ”Svarte Petter”
    allt annat är orimligt.

  3. Daniel

    Hoppas att även de som tänkt rösta på SD tar sitt förnuft till fånga och tänker lite längre än näsan räcker. Sverige får inte styras av ”ledighetslinjen” igen!

  4. Simon

    Hej Edward jag rekommenderar den här videon om Dansk Folkeparti och hur de blev vågmästare. Är ni så mycket bättre än de borgerliga i Danmark, Norge och Nederländerna där borgerliga partier samarbetar med invandringskritiska partier? Har ni högre moral och bättre människosyn än de partierna och människorna som bor i de länderna?

    http://www.youtube.com/watch?v=ZBMrBBMy6Gc

  5. Working Class Hero

    Så moderaterna kommer INTE att samarbeta med sd om sd får en vågmästarroll? Tillåt mig tvivla! Det ska bli väldigt intressant att se om du lovade alldeles för mycket, dagen efter valet.

  6. Edward Riedl

    Svar till Alex (2010-08-07 16:51)
    Jag minns inte att någon innan valet var så tydlig med att de inte skulle få något inflytande som de etablerade partierna är med SD.

  7. Edward Riedl

    Svar till Hans Nilsson (2010-08-07 18:52)
    Vi har väldigt olika uppfattning om vad Sverige behöver är min gissning. Vad vi inte behöver är enfrågepartier som ogillar invandrare, älskar nätet eller något annat.

  8. Edward Riedl

    Svar till Isak (2010-08-07 22:27)
    Alliansen kommer inte att samarbeta med SD oavsett vad du skriver. Inte heller de röd-gröna. Därav min blogg om att en röst på SD blir bortkastad eftersom ingen vill samarbeta med dem.

  9. Edward Riedl

    Svar till Simon (2010-08-08 04:34)
    Jag får ofta länkförslag i kommentarerna. Jag hinner tyvärr inte se alla dessa men tackar ändå.

    Sedan kan jag eller alliansen inte ta ansvar för hur andra paartier i andra länder gjort. Vi kan bara vara tydliga med vad vi vill och hur vi tänker hantera olika parlementariska situationer. Där finns ingen osäkerhet i detta även om vissa dyngspridare från de röd-gröna försöker framhärda annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.