Edward Riedl (M)

Morgonpromenad i Umeå

Jag och Anders Ågren promenarade även denna morgon i Umeå. Över en mil promenad i våra moderat-tröjor och många intressanta samtal med både varandra och umebor vi mötte på vägen. En bra start på dagen minst sagt.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

13 kommentarer

  1. Lars Gidlöf

    Kära bloggläsare!

    Jag behöver hjälp och jag hoppas och tror att Ni kan hjälpa mig. Jag har nu 3-4 ggr bett om svar frå Herr Riedl om vart 42 miljoner kronor gör mest nytta, hos Fredrik Lundberg, en man god för ett par tre miljarder eller hos Cancerfonden där dessa pengar kan göra nytta i gåtan om cancer men har ännu inte fått något svar,jag har tom gett han de enkla alternativen A och B. Han säger han svarat men jag har letat, och fler med mig men inte funnit detta svar.

    Kan Ni hjälpa mig finna Riedls svar så vore jag tacksam,vill ju inte tro att en politiker ljuger.
    Sen var tyck ni? A el B?

  2. Anders Lindgren

    Till Lars Gidlöf:

    Men du har väl märkt att han tycker att han står över oss ”vanliga” människor så förvänta dig inget vettigt. Du är troligen för fattig för att Edvard ska bry sig.

    Han vägrar konsekvent svara på min fråga om de sjuka som inte kan jobba men inte lägre är sjukförsäkrade. Min svärmor t.ex.
    http://litentanta.blogg.se/
    Det skiter han totalt i, bara för att han själv har så gott om pengar att han inte kan förstå hur det är att ha 0 kronor i inkomst.
    Patetiskt.
    Du borde slå upp några ord i ordboken. Empati, omtanke, respekt.

  3. lf

    Är inte era tröjor urtvättade från nåt fotbollslag.Men det har väl med eran politik inte att göra.
    Ni är ju det enda Arbetarepartiet,men då kan du väl säga vad era allianspartiers skall rösta på?

  4. Edward Riedl

    Svar till Anders Lindgren (2010-08-14 14:44)
    Du är ofta mycket osympatisk i ditt sätt att utrycka dig om andra människor. Att skriva att jag inte vet vad bl.a. ordet respekt betyder när du så flagrant visar den bristen i ditt sätt att bemöta andra borde väcka till eftertanke. Jag för gärna ett trevligt samtal med människor även om vi inte delar samma uppfattning i sakfrågan.

  5. Anders Lindgren

    suck. Nej du Edvard, detta handlar inte om ”delade uppfattningar i sakfrågan”, detta handlar om MÄNNISKOR (dock sjuka men fortfarande människor) som blir utförsäkrade och inte har någon inkomst.
    Det har inget med delade uppfattningar att göra, det är så det ser ut. Sen kan man tycka det är bra eller dåligt. Jag tycker det är så jävla hemskt att jag mår dåligt när jag tänker på det.
    Så ser Sverige ut idag, även om du uppenbarligen tror att det inte är så eftersom du ibland skriver ”de som är är för sjuka får fortsatt sjukpenning”.
    Verkligheten är inte så.

  6. Anders Lindgren

    En kompis på mitt jobb förklarade detta helt perfekt.
    Det finns din sanning, min sanning och den riktiga sanningen.

    Sen riktiga sanningen är att sjuka människor inte längre har någon trygghet i sjukförsäkringen längre utan efter ett visst antal dagar är det kört. Så ser verkligheten ut

  7. Wotan

    Haha, det är hur roligt som helst detta. Edward ”orkar” inte ge ett rakt svar till Lars Gidlöf, däremot orkar han gång på gång på gång skriva att ”han inte orkar skriva samma svar flera gånger”.
    Sen skriver Anders Lindgren om hur Edward också undviker svara på en fråga han ställt flertalet gånger. Och Edward undviker det än en gång, genom att bara adressera resten av Anders inlägg!
    Ed, du ÄR sinnebilden av en ”hal politiker” som inte kan ge ett rakt svar på en rak fråga. Det blir rent av parodiskt i längden.

  8. Wotan

    Lars: jag har sett dig ställa frågan många gånger, och det närmaste Edward har kommit till ett svar är ungefär att ”välstånd måste skapas innan det fördelas”. Ett parodiskt icke-svar, men Edward menar att det borde räcka.
    Med andra ord: Det är viktigast att ge Fredrik Lundberg 42 miljoner i skattelättnad, så han kan visa andra entreprenörer hur snuskigt rik det går att bli. Dessa kommer då jobba hårdare och dra in skattepengar till staten, som sedan kan läggas på cancerforskning (eller ytterligare sänkt skatt?).
    Själv tror jag dessa 42 miljoner gör mer nytta på andra ställen än hos Lundberg.

  9. RWR

    Anders din kompis har fel! Det finns 6,750 miljarder sanningar, en för varje människa ibland delar vi sanning med någon eller några, ibland inte.

    Just detta faktum gör demokratin så viktig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.