Edward Riedl (M)

Moderat valupptakt: Fler jobb med moderat politik

Riksdagsledamoten Henrik från Halland hälsade på och inspirerade oss västerbottensmoderater. Budskapet var tydligt. Den som klarar jobben klarar också välfärdens finansiering – För välfärd kostar pengar. Trots global finanskris och lågkonjunktur har 75 000 fler svenskar har idag ett arbete att gå till och 100 000 färre i utanförskap. Med Europas mest välskötta ekonomi kan vi moderater känna oss stolta samtidigt som vi söker väljarnas förtroende för att fortsätta med en politik för att rusta Sverige starkt för framtiden.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

  1. (M)indre jobb och lägre löner

    Här har vi sanningen om vad som händer om borgarna får fyra år till vid makten. De sjuka och fattiga kommer få det ÄNNU sämre. arbetslösheten kommer stiga. ungdomsarbetskraft kommer att få löner som liknar slavlöner. de rika som har råd med att teckna egna försäkringar kommer få ännu mer pengar i plånboken och man kommer dra ned anslagen till den kommunala vården eftersom att de rika inte längre går dit. de fattiga kommer inte att ha råd utan måste gå till den kommunala… liknelse med USA??? Sjuka kommer i ännu större utsträckning bli utförsäkrade. man kommer få leva på socialbidrag.

  2. Ännu förstärker lägre löner

    Nu säger finansministern att
    den svenska sysselsättningen
    trotsar tyngdlagen trots att
    arbetslösheten svävar på nio
    procent.

    LO föreslår en mer jordnära
    jobbpolitik. En politik som
    stimulerar efterfrågan,
    eftersträvar full sysselsättning
    och bidrar till minskade klyftor.
    Fler jobb går före sänkta skatter.

  3. Lurad

    Nu säger regeringen att sjuka får hjälp tillbaka till jobb. Det stämmer inte. I verkligheten hamnar nästan alla utanför arbetslivet.

    LO föreslår en sjukförsäkring som är trygg, rättvis och rättssäker. Den som är sjuk ska ha ekonomisk trygghet. Stupstocken måste bort och ersättas med stöd för att komma tillbaka till jobbet. Det tjänar alla på.

  4. Löva o löva

    De lovade unga jobb med hjälp av coacher, jobbgaranti och bättre villkor.

    Det blev sämre villkor samtidigt som ungdomsarbetslösheten slog nya rekord. Istället för utbildning får de unga slipa på sina cv:n, dela ut vykort och söka jobb som inte finns.

  5. Edward Riedl

    Svar till Ännu förstärker lägre löner (2010-08-14 15:56)
    Sverige har idag Europas mest välskötta ekonomi efter den globala finanskrisen. Dessutom har 75 000 fler personer ett arbete att gå till idag än när vi tog över efter s i global högkonjunktur. Med röd-gröna partier som vill höja skatterna på bränsle, företag och anställda har jag svårt att se hur jobben skall bli fler.

  6. Edward Riedl

    Svar till Lurad (2010-08-14 19:49)
    Delar inte din uppfattning eftersom de gamla reglerna som ni sossar vill tillbaka till inte fungerade och dessutom kostade en massa pengar som bätttre behövs i skolan, sjukvården och äldreomsorgen.

  7. Edward Riedl

    Svar till Löva o löva (2010-08-14 19:53)
    Ungdomsarbetslösheten var lika hög när s styrde Sverige 2006 trots global högkonjunktur. Dessutom lär det inte bli lättare för unga att komma in på arbetsmarknaden med sossarnas nya ungdomsskatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.