Edward Riedl (M)

75 000 fler i jobb än 2006

I Sverige är det 75 000 personer fler som jobbar än när vi tog över regeringsmakten efter socialdemokraterna 2006. Detta trots global finanskris och efterföljande lågkonjunktur. Men eftersom det idag finns fler personer i arbetsför ålder har arbetslösheten ökat även fast jobben blivit fler. Fler i arbete är grunden för att finansiera vår gemensamma välfärd. Bara ett arbetarparti kan fixa jobben.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

6 kommentarer

  1. JonasE

    Ja bara ett arbetarparti kan fixa jobben, men är det verkligen (M)?, som prioriterar skattesänkningar framför arbete.
    Ett jobbskatteavdrag som ger debatterat resultat på mängden jobb, men samtidigt så prioterade man inte vård skola och omsorg där 25.000 jobb försvunnit.
    Det är 100.000 fler i arbetslöshet nu, än 2006.
    70.000 fler i utanförskap nu, än 2006.
    För att inte glömma alla som blivit fattigare av (M):s politik, de som redan hade låg inkomst har fått än lägre, det syns tydligt i de ökande kostnaderna för socialbidrag i landets kommuner.
    Arbetarparti!!..(M)??..NEJ!!.
    Byt regering!!.

  2. Edward Riedl

    Svar till JonasE (2010-08-16 12:36)
    Om det som du skriver är sanningen om Sverige (vilket givetvis inte är fallet) kan du då förklara för mig varför vi leder över er i de senaste opinionsmätningarna???

  3. JonasE

    Varför Alliansen leder i de senaste opionsmätningarna är en gåta, men Alliansen har en tendens att glömma 2/3 av all fakta eller trixa med siffror i största allmänhet.
    Valrörelsen 2006 så påstod ni att 1 av 5 fuskat till sig sin sjukersättning, det visade sig vara 1 av 5000.
    ”Världens sjukaste befolkning” visade även det vara falskt.
    Allt snack om 140/dag, har ju även det visat sig felaktigt.
    Tyvärr så tycks många gå på era halvsanningar, därav opinsmätningarna, men man kan ju hoppas att sanningen uppdagas innan valet, så vi få se ett mer arbetarvänligt parti i makten, med riktig trygghet.

  4. Edward Riedl

    Svar till JonasE (2010-08-16 23:14)
    Det kanske är en gåta för dig. Men tänk om det som du och andra skriver bara är fragment och vinklade sanningar som människor i den riktiga verkligheten (den utanför partihögkvarter och annat) faktiskt inte upplever som varken riktiga eller trovärdiga?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.