Edward Riedl (M)

Fastighetsskatten kommer tillbaka om de röd-gröna vinner valet

Fastighetsskatten kommer tillbaka om de röd-gröna vinner höstens val. Som vanligt med deras skattehöjningar så kommer ingen att drabbas samtidigt som det kommer att ge stora inkomster till statskassan. Förhoppningsvis går inte väljarna på detta.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , ,

12 kommentarer

  1. Pelle

    HÄRLIGT, HÄRLIGT NU ÄR SKATTEÅTERBÄRINGEN HÄR!

    Låt moderatväljarna börja betala för de orättvisa skattesänkningar som de fått!

    Gå i sjön Edward!

  2. Rolle

    Jaha, och? Om du hade orkat tala om hela sanningen hade du upplyst om att fastighetsskatten kommer att återinföras på fastigheter värda mer än 6 miljoner, och då med den enorma summan av 1 procent! Vilket medför att den inte kommer att drabba särskilt många, och de som ”drabbas” lär inte sakna betalningsmöjligheter.. Jämför med ert system, där fastighetsskatten ÖKADE för dem i glesbyden, där fastigheterna har lågt tax.värde, och gynnade de med högt tax.värde.. Moderat rättvisa = Inga avgifter för de rikaste, medans småfolket får betala kalaset!

  3. Uppmärksam

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7641197.ab
    Kolla där. En moderatpolitiker avgår i protest mot utförsäkringen. Äntligen en moderat som erkänner att han varit helt fel ute.
    ”– Jag har blivit bra hanterad av Försäkringskassan hittills. Men jag ser också att regeringen trycker ner sjukpenningen. Skulle jag fortsätta att bli sjukare kanske jag måste gå från min fastighet. Det är inte värdigt, säger Sjöblom. ”
    Tänk om Du kunde erkänna det någon gång.
    Vad skulle hända om Du blev allvarligt sjuk? Kanske dags att behandla andra som man själv vill bli behandlad Edward.

  4. Äntligen!!!!

    Och så visar sig de gamla högerkrafterna. Att måsta betala skatt är de värsta som kan drabba dessa människor. För hos dessa rika och besuttna är slagordet betala inte mer än någon annan. Ordet solidaritet vet man inte vad det betyder, hur än man försöker maskera sig.

  5. JonasE

    Det vore bra om fastighetssaktten kommer tillbaks i sin helhet, för då kommer många som inte bor i lika dyra hus som (M):s väljare, kunna få lite lägre skatt/avgift igen.

    Att ta bort fastighetsskatten och byta den mot en avgift, är att straffa de som inte har dyra hus, och det är ju många som bor i norrland eller inland det gäller.

    För mig personligen så har det blivit någonstans mellan dubbelt och tredubbelt dyrare med (M)s avgift, mot för tidigare skatt!.

    Men fortsätt gynna de rika ni, så får vi resten rösta på några andra!.

  6. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-08-19 20:42)
    Ditt otrevliga sätt vet ibland inga gränser. Tror du att dina åsikter blir bättre eller mer lockande när du skriver som du gör?

  7. Edward Riedl

    Svar till Rolle (2010-08-19 21:21)
    Vi vet bara hur början på deras skattehöjningar ser ut. Men eftersom deras löften är kraftigt underfinansierade så kommer det i slutändan att drabba fler än de som nu ser ut att bli drabbade.

  8. Edward Riedl

    Svar till JonasE (2010-08-20 00:10)
    Allt färre går på er retorik (se sinaste SIFO). Människor begriper att skatter som ger pengar till satskassan utan attt drabba någon inte finns. Ert prat om de rika håller inte. För vem är rik enligt er? Sjuksköterskor, busschaufförer och lärare? För det är de som vunnit mest med vår politik.

  9. JonasE

    Faktum kvarsår!!, oavsett vad du påstår om min retorik: att de med mindre dyra hus har fått ökande kostnader när Alliansen bytt fastighetsskatten mot en avgift!, det blir alltså en ren straffavgift för de som inte bor i storstäderna och dess närområde!.
    Som jag tidigare skrev: för mig personligen mellan dubbelt och trippelt så dyrt mot för fastighetsskatten!.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.