Edward Riedl (M)

Promenad och samtal med umebor

Jag och Anders Ågren har precis gått en långpromenad runt Umeå i våra moderat-tröjor och träffat umebor. Vi hinner avhandla många gemensamma frågor på promenaderna. Dessutom blir man piggare och orkar mer när man motionerar vilket är nödvändigt med de långa dagar vi har just nu. Att träffa människor som för fram sina åsikter är en viktig del när man som förtroendevald skall forma den egna politiken.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

  1. Banne mig vara nog

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7640388.ab

    se och lär. Så där gör man när någon gör bort sig. Man stoppar inte ner huvudet i sanden och låtsas att ministern avgick ”av familjära skäl”.
    Ni har mycke att lära er småpåvar.

    PS. Snälla kom fram och prata med mig, då ska ni få höra hur livet ser ut för oss vanliga människor utan rika föräldrar och sparade miljoner.

  2. lf

    Ja,jag måste säga att jag reser borst Då Edvard Ridel anklagar journalistkåren för att inte göra ett objektivt arbete.Jag har levt ganska länge och jag tycker att journalister gör ett bra jobb.EN som jag beundrar är K-G Bergström som är ett levande bevis på¨detta utomordentliga jobb.
    Jag hoppas att Edvard Ridel är ett undantag hos politikerna.

  3. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-08-19 16:08)
    Jag såg flera spännande typiska valnyheter idag. En moderat (troligen besviken på något annat) som ger igen. En anna typisk valrörelsenyhet var två sossar som köper sex och tar upp dem till sin fackliga lägenhet. Det finns mycket att kasta på varandra för de som vill. För mig är dock de två politiska förslagen och deras innehåll mer intressant att debattera.

  4. Edward Riedl

    Svar till Banne mig vara nog (2010-08-19 17:02)
    Din kommentar gör mig djupt bedrövad. Att du och troligen andra med dig inte kan se skillnaden mellan skyldiga personer och anklagade (utan grund och bevis).

  5. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-08-19 19:39)
    Jag tror ingen kan vara helt objektiv då vi är människor som alla har våra egna uppfattningar om sakernas tillstånd. Självklart färgar det oss på olika sätt. Att tro något annat är naivt. men du har fått svar på det under en tidigare blogg mer utförligt.

  6. lf

    Jag tycker att KG måste rysa då han hör ERs påhopp.Jag hoppas att du på något sätt kan mästra Ridel.Du är ju pensionär, men som journalist är du den främste att vara neutral.En parantes ”vilka moderattröjor hänvisas till”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.