Edward Riedl (M)

Alliansen leder fortfarande

Det kommer att bli en mycket jämn valrörelse och det är inte mycket som skiljer de två blocken åt. I senaste Synovate leder alliansen nu bara med 1,2 procentenheter. Men då skall vi komma ihåg att alliansen var utdömd av de flesta för bara ett drygt år sedan. Men i takt med att alternativet (de röd-gröna) blivit tydligare har också opinionen svängt till alliansens fördel. med 30 dagar kvar till valet är det alltså ledning för alliansen även om den är knapp.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

11 kommentarer

  1. Krister Klermalm

    Första gångsväljarna kommer säkert avgöra vilka som får folkets förtroende på vilket politik sverige ska ha under nästa kommande fyra åren. Dessa väljare har trogligen redan en klar politisk färg dem lutar till.

  2. dave

    Jag kan inte förstå hur de rödgröna kan knapra in på alliansen. Är folket så blåögda att man tror på de rödgrönas allt till alla. Så som de rödgröna fläker på med löften kan man ju fundera på om de har en aning om att vi fortfarande är i kristider. Men det är klart, man kan ju alltid höja skatten och låna lite mer pengar ifall det skulle gå åt skogen, makten är ju trots allt viktigast!

  3. Leif

    Du skulle lätt kunna gå in som Bagdad Bob vilken dag som helst. Uppenbarligen har ni tappat i förtroende i dessa undersökningar och ändå lyckas du få det att se ut som en seger. Är grymt imponerad hur du vänder saker och ting 🙂

  4. Pelle

    Men Edward då har du slagit i huvudet någonstans?

    Det är ju så att högern har tappat nu på slutet sedan de röd/gröna börjat visa sina alternativ.

    Ditt parti har mellan de sista mätningarna tappa nästan 4%!

    Nä fortsätt du att knacka dörr så sjunker nog era siffror ytterligare fram till valet – ju mer upplysning folket får om er politik ju mindre blir er andel av rösterna!

    Till ”dave” ta av de blå glasögonen så kan du nog också se verkligheten!

  5. Pelle

    Så försöker jag igen få svar på min fråga på din blogg om frukostpåsar:

    ”Varför dela ut ”allmosor” till de som har ett jobb?

    Om ni har pengar över i M kassan så satsa på att öppna soppkök för alla som ni ”slängt” ut ur välfärdssystemen det är de som behöver stöd!

    Hjälp sedan Öppen Gemenskap med pengar till deras sociala arbete – nån dj.. ordning får det vara även på en högerpolitiker!”

    Eller du högerman sänd pengarna till de som har det svårt i Pakistan!

  6. Edward Riedl

    Svar till dave (2010-08-20 16:25)
    I senaste SIFO så går alliansen kraftigt framåt. Men jag hade innan precis som dig svårt att förstå hur de ett tag knappade in.

  7. Pelle

    Som vanligt svarar du bara på det du vill!

    Frågan var varför ni inte öppnar soppkök för de som ni ”slängt” ut ur välfärdssystemen ( bland annat han som vill bo i er valstuga) , eller ni låter era pengar gå till öppen Gemenskap eller de lidande i Pakistan?

    Det var frågan du inte förstod!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.