Edward Riedl (M)

De röd-grönas skattehöjningar

De röd-grönas skattehöjningar (inkomstskatter, ungdomsskatter, förmögenhetsskatter, fastighetsskatter, bensinskatter och kilometerskatter) är helt fantastiska. De kommer att inbringa stora summor till statskassan så bidrag och ersättningar kan höjas igen. Men det bästa är att ingen kommer att drabbas av dem – Bara någon annan. Det är bara ett problem med de röd-grönas fantastiska skattehöjningar (som givetvis inte skall drabba dig) – De finns inte på riktigt. Du kommer att känna av varje skattehöjning de gör. En sjuksköterska har efter fyra är med alliansregeringen 1700 kronor mer kvar i plånboken när skatten är betald varje månad.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Nils

    Den politik som bedrivs i dag drabbar även de någon… de utförsäkrade, de unga och de arbetslösa.
    Som du resonerar så gör det inget bara det inte drabbar dig Riedl eller dina väljare!
    Ni bedriver hjärtlös politik och blundar för alla personliga tragedier som dagligen sker!

  2. Ärland

    som en gammal säljare blir jag bestört över hur ni behandlar konkurrenten. att sälja innebär att framhålla sig själv och den produkt man ska sälja.(Inte prata illa om konkurrenten).
    Politiska partier ”dumlägger” sina motståndare och det innebär som jag ser det ras i förtroende. aldrig tala illa om konkurrenten (blev jag lärd som ny säljare(håller än idag). Kan det vara att vi väljare anser er vara något ( som vi sa i branschen ”säljkåta och förlorar därmed förtroende??

  3. Edward Riedl

    Svar till Nils (2010-08-20 17:07)
    Att demonisera som du och andra gör i kommentarerna går inte hem. Människor genomskådar sådant. Hur kan du påstå att det är hjärtlöst att hjälpa människor? Vi har storsatsat på sjukvård, rehabilitering och annat stöd för att hjälpa människor tillbaka när det är möjligt. På vilket sätt menar du att det är bra att förtidspensionera människor mot sin vilja utan sjukvårdsinsatser och rehabilitering som den gamla s-regeringen gjorde?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.