Edward Riedl (M)

Dörrknackning igår kväll på Tomtebo

Igår kväll var vi 13 moderater som knackade på hemma hos umebor på Tomtebo. Vi erbjuder möjligheten att få valmaterial och ställa frågor. Oavsett vad olika undersökningar visat kring dörrknackning så är jag övertygad om att det är uppskattat.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. SosseBosse

    Ja om ni skulle komma hem till mig skulle jag bryta ihop i tårar och fråga varför ni gör så här mot min lilla familj och alla andra utförsäkrade i Sverige. Vi går nu på soc och någon som helst livskvalité finns inte så långt ögat når…

  2. Micke

    Och kommer ni till mig kommer jag att fråga varför ni inte respekterar att detta är mitt hem där jag inte önskar en massa slemmiga typer som ska övertala mig om att alla andra har fel utom dessa blå kalla oinbjudna sk nasargästerna. Skämmes som stör folk som jobbat och vill ha lugn och ro. Sätt ut en annons att ni gör hembesök och informerar om ert parti om så önskas ist. Detta skulle vara respektfullt. Aldrig att ni får min röst!

  3. Lasse S

    ”Oavsett vad olika undersökningar visat kring dörrknackning så är jag övertygad om att det är uppskattat.

    Edward Riedl (M)”

    Javisst, varför lyssna på dom;) Stör folket ni, trots att det ogillas.

  4. Edward Riedl

    Svar till SosseBosse (2010-08-20 09:29)
    Sverige har världens mest omfattande skyddsnät och om du inte vill prata eller ta emot information så är det bara att säga nej tack.

  5. Edward Riedl

    Svar till Micke (2010-08-20 13:17)
    Jag tvivlar starkt på att du avgör vem du röstar på utifrån om de knackar dörr hos dig eller inte. Alla partier utan miljöpartiet och vänstern kommer i olika utsträckning att göra det. Jag anser tvärtom att det är positivt med politiker som kommer ut och erbjuder möjligheten till samtal med väljarna.

  6. Edward Riedl

    Svar till Lasse S (2010-08-20 13:30)
    UJag tror inte att människor blir störda på det negativa sätt du beskriver. Tvärtom tror jag många tycker det är positivt att politiker erbjuder möjligheten till samtal. Men självfallet kan det också bero på hur partierna genomför sin dörrknackning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.