Edward Riedl (M)

Alliansen har egen majoritet i senaste SIFO

I seanste SIFO-mätningen får allianspartierna tillsammans egen majoritet, moderaterna är Sveriges största parti och sverigedemokraterna hamnar utanför riksdagen. Alliansen är hela 7,6 procentenheter större än de röd-gröna. I valets slutskede rycker allianspartierna ifrån. Men inget är vunnet förrän valsedlarna är räknade. Nu gäller det att vi kör ända in i kaklet.

Läs mer här, här, här, här, här, här och här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Monica

    Egentligen tycker jag det är konstigt att inte bortåt 80-90 % väljer alliansen. Med de positiva rapporter som presenterats under sista tiden, nu tänker jag på tillväxten, jobben på väg, stupstocken som inte var någon stupstock mm mm. Att vi, om de rödgröna vinner, dessutom står inför ett oprövat regeringsalternativ, huga.

  2. lf

    Mikael Sundling har inte tillfört vad jag förstår politiken i Vindeln något positivt.Men vart har det största partiet i Vindeln tagit vägen?Det finns en professor i Vindeln som är socialdemokrat vad har han för gjort för arbetarna i Vindeln.Han bör träda fram i ljuset!

  3. Läskunning M:are

    lf håller på i vanlig ordning och dissar ner på Sundling. Går du in på moderaternas hemsida i Vindeln så kan du själv läsa alla motioner grabben har skrivit. En aktiv politiker med många järn i elden skulle jag vilja kalla honom. Sen får vi inte glömma bort att deras parti sitter i opposition då får man inte så mycket uträttat. Helst inte om din proffessor alltid avslår alla motioner oppsitonen i Vindeln kommer med. Jag hoppas på maktskifte så pass mycke i Vindeln så att jag får gåshud.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.