Edward Riedl (M)

Utfrågningen av Sahlin

Jag har precis sett en del av utfrågningen i SVT av Mona Sahlin (S). Det finns mycket att kommentera och uppröras över. Men det värsta är hur mycket vänsterpartiet har fått diktera de röd-grönas utrikespolitik. Inte ens Mona själv verkar förstå hur mycket de kapitulerat. Deras gemensamma dokument genomsyras snarast av vänsterpartiets USA-hat. Utfrågningen där Mona i en timme skulle få berätta om de röd-grönas förträfflighet har snarast visat varför de behöver åtminstone ytterligare fyra år i opposition.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

13 kommentarer

  1. Edward Riedl

    Svar till Andreas Georgsson (2010-08-26 21:00)
    Nej jag är inte emot nedrustning av kärnvapen vilket jag tror du redan visste. Däremot vet du om du såg utfrågningen eller har läst det röd-gröna dokumentet som diskuterades att det inte var kärnvapennedrustningen som var det känsliga.

  2. Lars Gidlöf

    Ni i Alliansen gynnar kriminella.

    Ni gynnar de mest svartarbetande branscher som finns, restaurang- och städbranschen, de får sänkta skatter. Men t ex tonnageskatt som SAMTLIGA utredningar, SAMTLIGA partier ,SAMTLIGA EU-länder har infört för att stärka deras handelsflottor, det vägrar Anders Borg införa?
    Varför ska branscher som drar in valuta etc missgynnas medans svartbranscher gynnas?

  3. Andreas Georgsson

    Det handlar mer om att programledarna plockar ut ett stycke ur sitt sammanhang, där USA var specificerad i texten.

    Några funderingar eftersom du ändå verkar negativ till militär nedrustning eller är det bara nedrustning från USA du är emot?

    Att ha ett mål där militärabaser runt om i världen avvecklas, om så är säkerhetspolitiskt möjligt, är det något negativt?

    Eller finns det ett egenvärde i att vissa länder har militärbaser spridda över världen?

  4. Isak

    Herr Riedl och utfrågarna fick tji när man försökte få
    Mona i gungning om de röd/grönas utrikespolitikiska pro-
    gram. Att Riedl och Moderaterna står på krigshetsarnas
    sida, gör att dom utrikespolitiskt inte är att lita på.
    I övrigt så gjorde Mona sitt bästa framträdande hitintills
    i den här valrörelsen. Det tog udden från Moderaternas
    ”förlåt alliansens” valmanifest.

  5. Lennart

    Skärpning Riedl! Du som klagar på att politiska motståndare är ohyfsade, borde visa lite hyfs själv. Sluta mumla om Ohly och Vänsterpartiet som om det vore någon slags farsot…

    För övrigt tyckte jag att Mona var mycket duktig i kvällens utfrågning. Men det får man förstås inte säga. T o m i Aktuellt-studion, lät det som en belastning att hon är en erfaren politiker.

    Suck!

  6. mattias

    men snalla, nar ska du sluta hacka pa dina motstandare och lyfta fram din egen politik istallet, lite dagis over din blogg. Du ar i mina ogon en gammelmoderat med gammelmoderata varderingar som jag tar starkt avstand ifran. Du ar duktig pa att hylla ditt eget parti i alla lagen och hacka pa dina motstandare. Gar en opinionsundersokning din vag skriver du om den, gor den inte det ar det tyst. Jag bor i USA och vet vad det innebar, ar det sa du vill ha det i Sverige sa kan jag bara beklaga……

  7. Edward Riedl

    Svar till Andreas Georgsson (2010-08-26 21:19)
    Det handlade om militärbaser också. Sedan fick vi resten idag när ni socialdemokrater åter vikiti er för vänstern och tänker ta hem soldaterna ni skickade dit under Persson för att beskydda afghanerna. Ni borde skämmas.

  8. Edward Riedl

    Svar till Lennart (2010-08-26 22:15)
    Jätteroligt att du gillade hennes insats. Jag gjorde det inte.Om du tycker jag är ohyfsad när jag förfasas över socialdemokraternas överlämnande av utrikespolitisk formulering till vänstern så har vi olika uppfattningar om vad som är ohyfsat också.

  9. Lars Gidlöf

    Du säger du svarar på alla inlägg,är det sant. Läs min fråga nedan,och förklara ditt svar.

    Detta är ditt svar”bland gör du tankehopp som bara är helt obegripliga.”

    Vad förklarar detta om varför Ni gynnar de branscher som har mest svartjobb och vad är detta för svar på frågan om tonnageskatt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.