Edward Riedl (M)

Detta är inte värdigt Sverige

En familj från Hagfors ska utvisas. Problemet är att kvinnan och barnen utvisas till Ryssland och mannen som är far till två av barnen ska utvisas till Elfenbenskusten. Det är inte rimligt att vi i Sverige bidrar till att splittra en familj. Det måste finnas bättre lösningar än detta. Tillåter inte regelverken detta måste vi förändra de regelverken som sätter människor i den här sitsen.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

16 kommentarer

  1. Ancie

    Hej. Jag anser att låter man en person stanna i Sverige mer än 6 mån ska den få stanna. Är helt barockt att låta folk bilda familj,skaffa jobb och låta barnen börja skola för att sen utvisa dom x antal år senare.
    Min kusin är sambo med en iranier sen ca 4 år sedan,dom har en son på 1 år och nu ska han utvisas.
    Orsak: Han är från iran inte irak,då hade han fått stanna:
    Samtidigt som svensk lag säger att ett barn har rätt till både sin mamma och sin pappa så splittrar man samtidigt familjer till höger och vänster.
    Måste ju vara fel på nån av lagarna då detta kan ske.

    Mvh Ancie

  2. ärlandsson

    Dina komentarer blir ”softare” ju närmre valet vi kommer. Livet innebär allas rätt att va mäniska, moderater samma lika

  3. Marcus

    Ni har haft makten i 4 år nu. Ni skulle kanske tänkt på det under de här 4 åren? Men det är väl lätt att vara efterklok?

  4. Pelle

    Högern har haft regeringsmakten i 4 år och inte en enda liten tanke på det du skriver om i din blogg, utan era tankar har bara varit ”förblindade” av hur ni skall kunna sänka skatten för era högerväljare (de välbeställda) och vilka av våra företag som ni skall hinna sälja ut (av idologiska skäl) och för att klara underskotten i statens budget, en politik som är som att kissa ned sig när det kallt – det blir varmt en liten stund!

    ”Skämmes ta me f..”

  5. M

    Nästan skrattretande vad ni vänsterkartellen skriver här. Ja förvisso har den borgerliga regeringen haft makten i 4 år, och gissa vad vi har gjort? Jo städat undan röran som ni lämnat efter er där bl.a fått ordning på dem offentliga finanserna. Alltid lätt att skylla ifrån sig, men jag tror knappast att er falang hade klarat av den här situationen bättre.

  6. Edward Riedl

    Svar till Marcus (2010-08-27 23:48)
    Det kommer alltid finnas mer att göra. Dessutom förändras verkligheten vilket gör att vi hela tiden måste förbättra vår politik.

  7. Edward Riedl

    Svar till Pelle (2010-08-28 09:56)
    Du skriver dina kommentarer som du brukar göra. Fundera ett slag på varför ingen tidigare (S) regering åtgärdat detta? I övrigt se tidigare kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.