Edward Riedl (M)

Sjukvård skall betalas gemensamt via skatten

I valtider använder sig socialdemokraterna mycket effektivt av skrämselpropaganda i hela Sverige. Inte minst när det gäller sjukvården brukar de antyda att moderaterna och alliansen inte ställer upp på att vi ska betala sjukvården gemensamt via skatten. Inget kunde vara mer fel. Faktum är att vi satsar mer på den gemensamma skattefinansierade sjukvården än socialdemokraterna.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. allan andersson

    nu lovar moderaterna guld å gröna skogar samma som förra valet som ni vet så blev det inget av det så gott folk gå ej på denna bluff dom har ljugit förut tar från de fattiga å ger till dom rika

  2. Edward Riedl

    Svar till allan andersson (2010-08-27 12:09)
    Jag vet inte om jag riktigt förstår din kommentar. Du gillar inte moderater – Så mycket förstod jag iallafall. Fakta är att vi idag satsar mer pengar på vår gemensamma sjukvård än när (S) styrde Sverige.

  3. Lars oberoende (S)

    Jag tror att det finns en stor uppslutning från båda blocken omkring en solidarisk finansiering av skola och sjukvård. Här borde finnas möjlighet att skapa ett långsiktigt och hållbart finansieringssystem, som kan bibehållas oavsett vem som vinner valet. En väloljad marknadsekonomi är grunden för att kunna bygga gemensamma angelägenheter via skatten.

  4. Edward Riedl

    Svar till Alejandro Caviedes (2010-08-31 01:47)
    Den enda som far fram med lögner är du just nu. Vi moderater kan tänka oss en bolagisering av Lycksele lasarett vilket innebär ett landstingsägt bolag som bättre kan utveckla sjukvården med trygghet för att inte bli nedlagda. Dessutom är vi inte främmande för alternativ drift vilket ni socialdemokrater varit med och genomfört på Dragonens hälsocentral i Umeå och inom äldreomsorgen i flera kommuner. Vi står för offentlig finansierad sjukvård även om ni försöker skrämmas med motsatsen. Varje privat tecknad sjukförsäkring är ett misslyckande för vår gemensamt finansierade sjukvård.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.