Edward Riedl (M)

Vad är de röd-grönas utrikespolitik om de vinner valet?

Med mindre än två veckor till valet är jag fortfarande frågande till vad som är de röd-grönas utrikespolitiska linje. Deras överenskommelser är inget socialdemokraterna vill kännas vid samtidigt som vänsterpartiet hänvisar till deras gemensamma dokument. Jag undrar om Lennart Holmlund, Helen Pettersson eller någon annan lokal sosse faktiskt själva vet det. Vilken utrikespolitik kommer Sverige att driva om ni vinner valet tillsammans med vänsterpartiet och miljöpartiet? Kommer vänsterpartiets USA-hat att vägleda den praktiska utrikespolitiska utformningen? Även om ni inte vill känna igen er egen överenskommelse med Ohly så finns den underskriven av Mona Sahlin.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. Helén Pettersson

    Hej Edward,

    Eftersom din moderata partikollega och utrikesminister Carl Bildt har satt sig ovan den demokratiska samhällsdebatten och helt enkelt vägrar diskutera utrikespolitik med oppositionen, så minskar givetvis debatten om utrikespolitik i valrörelsen. Faktum är att Bildt lagt en blöt filt över hela frågan, beklagligt nog.
    Hur ser du på det? Måste ju vara trist om man är lokalpolitiker och vill diskutera frågan? Och var har ni era egna prioriteringar utrikespolitiskt framöver?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.