Edward Riedl (M)

Vi har nått dörrknackningsmålet i Västerbotten

Vi moderater satte tidigt upp målet att träffa 8000 västerbottningar genom dörrknackning innan valet. Vi nådde målet redan igår men vi kommer att fortsätta knacka på hemma hos västerbottningarna och erbjuda dem valmaterial och möjligheten att ställa frågor och komma med synpunkter. Bilden är från en av många kvällar då vi knackat dörr i Umeå.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

14 kommentarer

  1. lf

    Jaha,vad har ni uppnått med dörrknackningarna.Varje gång har du sagt att det har varit så trevligt.Vad är det som är trevligt?
    Utanförskapet har ökat,ungdomsarbetslösheten har ökat.Skillnaderna mellan fattiga och rika har ökat.Sen om du bara knackar dörr hos de dina,förstår jag att det är trevligt.Om du påstår att du bara mött de som instämmer med dig då ljuger du.Om du är ärlig så erkänner du att ni har fått mycken kritik.
    Men många undviker din besservisserstil .

  2. Leif

    Synpunkter? Sjuka och experter har skrikigt om eran sjukförsäkring men dom har ni klassat som okunniga. Vilka synpunktar kan ni i moderaterna vara intresserade av egentligen?

  3. Linjan

    Men du Leif verkar ju vara allt för bitter. Jag kan intyga dig om att folk är i stort sätt positivs till oss. Eftersom du inte varit med och knackat dörr kan du inte uttrycka dig i fallet. Det har jag däremot. Ditt missnöje med livet kan du rikta någon annanstans.

  4. lf

    Du Linjan, som Edvard beskriver era dörrknackningar så har alla varit med er.Då ni beskriver er valupptakt på torget där inte en människa syns till (utom er) då kan man fundera.Men okay man kan vara lycklig om bara en person lyssnar.

  5. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-09-10 21:42)
    Jag delar i vanlig ordning inte din beskrivning av sakernas tillstånd. Dessutom har vi varit i alla stadsdelar och byar i hela Umeå kommun. Tro det eller ej – Men vi har mötts på ett trevligt sätt överallt.

  6. Edward Riedl

    Svar till Leif (2010-09-10 21:47)
    Vi tar till oss av alla förslag och synpunkter. Dock kan jag avslöja att jag bara fått frågan om sjukförsäkringen två gånger. I relation till att jag mött minst femhundra umebor genom dörrknackningen så tror jag att ni (vilka ni anonyma nu är) överdriver och inte alls är representativa för befolkningen i övrigt. Opinionsmätningarna bekräftar dessutom denna bild.

  7. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-09-12 16:01)
    Om du mår bättre av att tro att vi blir otrevligt bemötta så får du väl försöka leva i den tron och inte läsa mina bloggar om verkligheten då…

  8. lf

    Du Edvard om du anser att de som inte gillar er politik är otrevliga och om du mår bättre av det då får du väl leva i den tron.Har ni ni varit i hela kommunen.I alla byar.Jag tvivlar.Man kan vara trevlig men inte ha era politiska åsikter.Men på du låter det som alla delar dina åsikter.Försök inte att bluffa läsarna.

  9. lf

    Jag har ju svårt att förstå att ni gör poäng av att ha nått ett dörrknackningsmål.Vad säger det? Ingenting!Många vill inte diskutera med er.Vad har ni uppnått.Nä Ridel du måste komma med något konkret.

  10. Linjan

    Lf…jag ser inget i Edwards inlägg som skulle tyda på att alla är med och knackar dörr. Sen vet jag inte vilka ”alla” du menar. Men jag vet en sak och det är att alla aktiva Moderater i Umeå deltar på våra kampanjer. För övrigt samlar inte sossarna en hel massa heller för den delen. Jag vet inte var du försöker komma med ditt snack. Om du ogillar vår politik så mkt varför bryr du dig om Edwards blogg? I ditt fall skulle det vara lättare att kanske sluta läsa och brusa upp dig i onödan. Men du gör som du vill.

  11. lf

    Tack för det sista (moderaten).Edvard Ridel ställer ut hakan i de flesta frågor.I en del har han bra synpunkter men i de flesta fall råskäller han bara på socialdemokraterna.Självklart skall en som aspirerar på riksdagen räkna med mothugg.Men är det så att du menar att de som inte gillar Ridels politik inte skall läsa hans bloggar och kommentera dem,vem skall då läsa dem? Kanske Linjan,Ågren och några till.

  12. Linjan

    I så fall skiljer ni inte er mkt åt, om Riedl enligt dig, klankar ned på sossarna så gör du exakt samma sak och klnakar ned på oss moderater. Jo självklart ska det få diskuteras men du gör ju inte det utan klagar på oss som försöker förändra Umeå till det bättre. Och som svar på det sista, jaa alla kan läsa och även de som ogillar politiken, men då får man lov att komma med konkret kritik och inte en massa gnäll om saker man inte riktigt har koll på. Jag och en massa andra läser gärna hans blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.