Edward Riedl (M)

Moderaterna är Sveriges enda arbetarparti

Fredrik Reinfeldt vann debatten mot Mona Sahlin ikväll. Det blev bara ännu tydligare varför alliansen behöver fyra år till. Men på aftonbladets hemsida ställer tidningen frågan. Vilket parti är Sveriges arbetarparti. Så här svarar läsarna.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

10 kommentarer

 1. Jörgen

  Valet är vunnet tack vare en bättre jobbpolitik. Denna jobbpolitik håller nere framtida löneökningar och skapar därmed fler jobb. Jobbskatteavdraget och dom differentierade a-kasseavgifterna kommer att hålla nere lönerna. Men vi måste försvaga facket som försöker motverka att lönerna hålls nere. Försvaga facket gör vi genom att införa obligatorisk a-kassa. När vi fått ner anslutningsgraden till facket kan vi angripa dom centrala avtalen och få bort dom. Men jag är besviken på partiet när det gäller LAS och turordningsreglerna, skärpning!

 2. Omvänd

  Vänd tillbaks
  Från borg’lig politik till det välfärdssamhälle som vi byggde åt envar
  Vänd tillbaks
  Låt ej alliansen ödelägga allt det som vi har kämpat för att alla ska ha.
  Vänd tillbaks
  Barnomsorg, skyddsnät, folkbildning, A-kassa, solidaritet för fan
  Vänd tillbaks
  Innan skit-Försäkringskassan gasar alla sjuka och skickar resten på en kurs i Gulag
  Vänd tillbaks, Sverige
  Inte för att vi har nå’n nation
  vänd tillbaks, Sverige
  Reinfeldt ger mig en djup depression

  Vakna upp!

  http://www.youtube.com/watch?v=YAQDz6m2XPk&feature=player_embedded

 3. Jörgen

  Har du verkligen med dig dina väljare när det gäller att behålla turordningsreglerna. Jag tror en majoritet av (m),s väljare vill ha bort LAS.

  Tips: Efter valet när regeringen ska bildas kan ni lägga er för Centerns förslag att ändra LAS. Centern måste ju få igenom någonting dom också.

 4. lf

  Men om ni är Sveriges enda arbetarparti,vilka skall rösta på C,Kd och FP? Är det frikyrkopastorer,arbetslösa och sjuka.

 5. Edward Riedl

  Svar till Jörgen (2010-09-13 13:52)
  På det sätt du skriver har jag mycket svårt att tro att du är moderat. Troligare så är du en röd-grön partiarbetare som försöker bedriva en vulgärdebatt på nätet. Tråkigt att du/ni ständigt försöker med smutskastning istället för att berätta vad ni själva vill göra.

 6. Jörgen

  Du har till hälften rätt. Jag röstar rödgrönt i år. Men jag är ingen valarbetare eller medlem i nått parti. Jag tycker bara det är kul att driva med politiker och deras politik både till höger och vänster. Jag tycker både höger och vänster har sedan vi införde inflationsbekämpningen 1992 accepterat att vi måste ha hög arbetslöshet för att hålla nere inflationen. Men det talar men tyst om. väljarna blir lurade. Sen tror jag faktiskt helt ärligt att (m) politik ger fler jobb. Problemet är bara att den krossar den svenska modellen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.