Edward Riedl (M)

Dörknackningsmålet i Västerbotten uppfyllt

Idag fick Terese, som varit ansvarig för dörrknackningskampanjen i Västerbotten, blommor från självaste partisekreteraren. Hon har gjort ett enastående arbete med dörrknackningen. Vi hade för några dagar sedan uppnåt målet med att hälsa på hemma hos 8000 västerbottningar innan valdagen. Nu kommer vi att slå den målsättningen med råge dessutom. Riktigt kul.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

  1. lf

    En totalt värdelös information.Man kan ställa frågan:
    -Hur har ni blivit bemött
    -Hur många har ställt er bakom er politik
    Svaren är lika värdelösa.

  2. Va fan!

    1. Vi har blivit bemötta väldigt positivt
    2. Väldigt många, och förhoppningsvis får du svar på den frågan på söndag!

    För det tredje ”lf” du verkar alltid ha synpunkter på allt ett tips till dig kan vara att rösta moderat så får du dig en sysselsättning och slipper vara så bitter i livet!

  3. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-09-15 19:17)
    Så tråkigt kan det väl ändå inte vara eftersom du så flitigt följer min blogg. Sedan kan du ställa vilka frågor du vill och jag besvarar dem då efter bästa förmåga. Vi har blivit väldigt positivt bemötta med några få undantag. Men de är väldigt få ska tilläggas. Därmed inte sagt att alla tänker rösta på oss. Många vill förmedla att de tänker rösta på oss eller redan har röstat på oss (sedan förtidsröstningen påbörjats). Men de allra flesta tar emot informationen och några ställer lite frågor. Ungefär så går det till.

  4. Edward Riedl

    Svar till Va fan! (2010-09-16 09:30)
    1 och 2 delar jag fullständigt. Det är också min bild av det hela. Sedan är det viktigt att vi inte sänker oss till samma nivå som de som skriver otrevliga kommentarer på bloggar och andra ställen. De får inga sympatier för sina otrevliga utfall.

  5. lf

    Vad får dig att tro att jag är bitter?Jag kan tack o lov säga att de grundläggande sociala rättvisor som socialdemokraterna har kämpat fram gäller fortfarande men inte beror de på moderaterna.Det kan vi se genom de beslut som drivits igenom genom åren.Dina överord om dörrknackningskanpanjen kan naturligtvis inte bemötas det är ju bara ett tyckande från din sida.
    Och du tycker ju att moderaterna är det enda arbetarpartiet.Tja,fan tror det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.