Edward Riedl (M)

Maud Olofsson gör ett bra jobb

Centerpartiets ledare Maud Olofsson har gjort och gör ett bra jobb för både Västerbotten och Sverige. Hennes största kritiker är sossar och gamla centergubbar som har svårt med en duktig kvinna. Tråkigt att en besviken och bitter Hörnlund som troligen inte ens röstar på centerpartiet längre ges så stort utrymme i VF.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

10 kommentarer

 1. Lennart

  Ditt inlägg vittnar också om ett förakt mot äldre personer. Hur gammal ska man vara för att ha rätt att ha en åsikt i din värld?

  Men det är förstås helt i sin ordning i alliansens värld. Gamla ska hålla käften och i sin tytnad betala mer i skatt än andra åldersgrupper… åldersdiskriminering kallar jag det.

 2. Lennart

  Märkligt…

  Mitt första inlägg på ditt inlägg passerade inte VK-slussen. Men eftersom mitt andra gjorde det försöker jag nu minnas mitt första.

  Centern gjorde ett dåligt val i riket och länet. Då blir det nästan patetiskt att höra att partiledaren gjort ett bra jobb. Maud och centern borde istället göra som sossarna och Mona, erkänna att man gjort ett uselt val.

  Att sedan kalla Börje Hörnlund för gammal centergubbe, tyder på politisk omognad från din sida. Dock inte i lika hög grad som de centerbloggare på vk.se som hävdat att Hörnlund borde vara ett fall för vården.

 3. Johan Karlsson

  Ingen har väl heller utsatts för så mkt oförtjänt kritik och smutskastning som a´Maud. Uppenbarligen är det väldigt känsligt för sossarna att hon övergett den och numera framstår som det mest liberala alternativet i svensk politik.

 4. Sara

  Jaha då är ”blåvingen” Johan Karlsson igång igen, du borde göra upp med dina högersympatier (SD) innan du ger dig in i debatter!

  Maud Olofsson har gjort sig förtjänt av alla och ännu mer kritik än den hon har fått!

  Hon är inte liberal utan en riktig ”liberess” högerperson!

 5. Johan Karlsson

  Tror du Sara att jag sympatiserar med SD? Kan tala om för dig att jag tar avstånd från alla former av socialism, oavsett om den kallar sig marxism, socialdemokratism eller nationalsocialism. Min tro att frihet (liberalism) är bättre än förtryck ska det nog mkt till innan jag ”gör upp med”. Därför förespråkar jag till skillnad från de flesta (samtliga) riksdagspartier en fri invandring. Att få handla varor tillverkade utomlands ser de flesta som en självklarhet. Varför ska det då inte vara självklart att få bosätta sig och arbeta var man vill?

 6. Edward Riedl

  Svar till Johan Karlsson (2010-09-25 16:20)
  Tvivelsutan har hon gjort ett mycket gott arbete både ideologiskt men också i det praktiska politiska hantverket när den globala finanskrisen svepte över världen som mest.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.