Edward Riedl (M)

Klotter förfular vårt samhälle

Det är alltid lika bedrövande att se spåren efter klottrarnas nattliga framfart. Idag fanns det mängder med nytt klotter i Umeå. Den obefintliga respekten för andras egendom som präglar de människor som klottrar och förfular vårt samhälle är anmärkningsvärd. Det är viktigt i ett fungerande rättssamhälle ta krafttag även mot den här typen av brottslighet. Klottret kostar mycket pengar för både offentliga fastighetsaktörer men även enskilda husägare. Polisen måste ha resurser att även stävja den här brottsligheten.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

  1. Arbetare

    Det är alltid lika bedrövande att se spåren efter moderaternas framfart.
    Den obefintliga respekten för andras sjukdom och försäkring som präglar moderaterna som inför stupstock och förnedrar de sjuka och svaga i vårt samhälle.
    Det är viktigt i ett fungerande rättssamhälle ta krafttag även mot den här typen av brottslighet. Maktmissbruk!
    Klotter framstår i jämförelse bagatellartat!

  2. Krister Klermalm

    Nu ska vi urskilja först vad är vad med klotter och graffiti är för någonting. Ett bra foto på det du har här. Dem svarta linjerna är mer betraktad som klotter än den färgrika som är graffiti.
    Ett uppsåt till brottsligt klotter som med det här på ditt foto är mer som ett klotter än en konstnärlig graffiti som är laglig gjord.
    Många vill ha uppmärksamhet och känna sig sedda, även jag och du vill bli det, som inte får det som gör detta.
    Satsa mer estetik i stadsmiljön som av tunnlar och gråa väggar. Tillåt även graffitikonstnärerna får mer utrymme och sedda än vad dem förtjänar idag.

  3. Krister Klermalm

    Mer resurser behövs också till ungdomarna, dem som inte har det etablera generella förenings intressena av idrotten och kulturen. Där hör graffiti konstnärerna.
    Mer resurser som redan finns till ungdomarna ska användas mer direkt och riktade medel såsom metoder som fungerar även hos ungdomarna.
    Det är inte enbart mer resurser till polisen som det behövs.

  4. Gertrud

    Den obefintliga respekten för estetik och vårt gemensamma utrymme som kommersialism bidrar till, genom stora reklampelare, är bedrövlig. Var finns respekten hos Clear Chanel? Är den okej för dig bara för att den genererar pengar? Varför ”höjer” sådana som du aldrig rösten och skriver upplsag i din blogg över de drös av halvnakna och exponerade kvinnor och tjejer som hänger runt omkring i vår allas offentliga miljö? Var finns respekten där. Du kommer alltid att bara vara en gubbe med skägg som gangnar andra gubbar i skägg.

  5. Krister Klermalm

    Gertrud: Det kan förekomma lite av varje på olika slag av klotter. Sådana reklam som du nämnde om behöver egentligen inte vara på dessa reklampelare, för det finns tillräcklig med utrymme i reklam sfären. Tänk att få jämställdhet inom reklamvärlden också, särskilt på dessa reklampelare av halvnakna exponerade män/pojkar 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.