Edward Riedl (M)

Utskottsarbete

Under förmiddagen idag är det utskottsarbete. I fredags fick jag dagens handlingar hemskickade till Umeå. Trafikutskottet är ett informations och ärendetungt utskott där många frågor ska hanteras. Idag kommer allt från delar i körkortsutbildningen till nya regler för sjöfarten att hanteras. Sedan börjar arbetet i kammaren efter lunch. Bilden är på riksdagshuset när jag kom imorse.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Lars Gidlöf

    Undrar vad du har för kunskaper om kötkortsutbildning och om sjöfart?

    Har du full behörighet på körkortet? Vad vet du om sjöfart,inget troligen

  2. Edward Riedl

    Svar till Lars Gidlöf (2010-10-19 19:50)
    Nu har vi en demokrati där våra folkvalda förutsetts vara kloka personer som med hjälp av sakkunniga tjänstemän ska fatta bra beslut för vårt gemensammas bästa.

  3. Lars Gidlöf

    Ja,men varför ha riksdagsmän som inte har kunskap om de områden de ska besluta om, gäller samtliga parier. Ni uttalar Er om saker Ni egentligen inte har kunskaper om,låter folk tro att Ni verkligen vet vad Ni pratar om men Ni utsätts bara för lobbyister.

    De sakunniga, vad vet de? Jag har ju kritiserat Holmlund ang kostnaderna för bunker med lägre svavelhalt, det var helt fel som de ”sakkunniga” uttalat sig om också

  4. Edward Riedl

    Svar till Lars Gidlöf (2010-10-21 17:13)
    Den svenska demokratin bygger på att väljarna väljer kloka personer som med hjälp av duktiga tjänstemän (som de väljer ut) fattar kloka beslut för vårt gemensammas bästa. Har du en bättre modell får du gärna berätta hur den skulle se ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.