Edward Riedl (M)

Vansinnet i Malmö

Den nya "lasermannen" härjar i Malmö och skjuter invandrare på måfå. Nu senast igår kväll sköts två kvinnor i sitt hem genom fönstret. Det känns helt obegripligt att en människa kan utsätta en annan människa för sådant hänsynslöst och oprovecerat våld. Polisen använder säkerligen alla resurser för att fånga den galning. Hoppas de lyckas snart så vi får ett slut på detta vansinne.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

7 kommentarer

  1. Håkan Rombe

    Det har ju på senare år piskats upp ett hat mot invandrare, värre än tidigare och inte minst under valrörelsen. Det är folk från de här grupperingarna som kallar de demokratiska partiernas inställning till invandring för landsförräderi. Mona Sahlin och andra partiledare kallas för landsförrädare. Inte underligt då att extremister finner det tillåtet att ”försvara” Sverige genom sådana här illdåd. Denna sjuka individ måste haffas snarast.

  2. Edward Riedl

    Svar till leif (2010-10-22 09:27)
    Jag har sett detta och självklart piskar detta omvänt upp främlingsfientlighet. Men två fel blir inte ett rätt. Självklart ska vi både jobba hårt för att motverka personrån samtidigt som vi ser till att fånga denna galning eller galningar som härjar i Malmö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.