Edward Riedl (M)

Rekordstarkt stöd för moderaterna

I Synovates senaste väljarbarometer har vi moderater stöd av 35,2% av svenska folket. det är det starkaste stödet för moderaterna sedan barometern startade 1979. Socialdemokraterna har idag bara stöd av 28,4% av väljarna, ett av deras sämsta resultat genom tiderna.

Läs mer här och här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

6 kommentarer

 1. Isak

  Du skall nog inte inteckna fler röster än vad ni fick i
  valet. Ni är fortfarande en minoritetsregering. Och några
  Arkelstenar till så kan ett nyval vara ett faktum.

 2. RS

  Isak; nyval skulle säkerligen applåderas av många moderater då alliansen i så fall skulle få egen majoritet med stor marginal. Moderaterna har numera stöd hos drygt 35 procent av befolkningen.

 3. Edward Riedl

  Svar till Isak (2010-10-29 19:22)
  Media kommer säkert att skärskåda både moderater och socialdemokrater under de kommande fyra åren. Jag tvivlar på att detta kommer att avgöra vilken politik människor vill ha. Nu har åklagaren konstaterat att det inte finns något att gå vidare med. Däremot utreds nu Mona Sahlin för mutbrott om jag inte missförstått det hela. Men inte heller det kommer att påverka valutgången om fyra år särskilt mycket är min gissning.

 4. Edward Riedl

  Svar till Tommy (2010-10-29 19:48)
  Än viktigare är möjligen att ställa frågan: Har hon verkligen gjort fel utifrån de regler vi har? Svaret är nej. Andra partiers företrädare jobbar på samma sätt och under samma förutsättningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.