Edward Riedl (M)

Mobilblogg – Middag på slottet med hela kungafamiljen

Ikväll har jag och andra riksdagsledamöter, regeringen och andra särsilt inbjudna förmånen att äta middag på Stockholms slott med hela kungafamiljen. Jag kommer att blogga om kvällen imorgon och skriva lite mer och förhoppningsvis blir det någon bild från kvällen också.

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. lf

    ja,nu är du i finrummet Edvard,vad tror du vi fattigstackare äter i kväll.Du behöver inte blogga om denna kväll.Håll dig till politiken.

  2. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-11-24 21:08)
    Du behöver inte läsa min blogg om du inte vill. Jag ser gärna att du fortsätter både läsa och kommentera – Men kom ihåg att du inte måste ifall du är missnöjd med vad som skrivs.

    Då jag har andra läsare av min blogg än dig så försöker jag skriva varierat så att så många ska tilltalas av den. Med en enkel uppväxt på landet så är det stort att få möjligheten att äta middag på slottet med kungafamiljen. Detta är då självklart något jag skriver om på bloggen.

    Sticker detta dig i ögonen så finns det andra bloggar att läsa.

  3. lf

    Om jag inte läser din blogg hur skall jag då kunna kommentera.Vad jag menade med min kommentar är att du är på den politiska bloggen.Vad du äter hos kungen är väl politiskt totalt ointressant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.