Edward Riedl (M)

Wikileaks – S bad USA om pr-hjälp

Wikileaks avslöjanden påverkar mediaflödet runt om i världen. Nu senast är den stora svenska delen i det hela att socialdemokraterna påstås ha bett USA om pr-hjälp för att vinna hemmaopinionen. Oavsett hur det förhåller sig med detta kommer många makthavare att drabbas av det som avslöjas.

Läs mer här, här och här.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. Leif

    Vi i den verkliga världen vill ha svar från din polare Bildt ”Vilka åtgärder är utrikesministern beredd att vidta för att få till stånd en oberoende utredning om Lundin Oils/Lundin Petroleums/Lundinkonsortiets/Africa Oil Corporations olje- och gasutvinning i Sudan, Etiopien och Puntland, dess koppling till krigen och de brott mot krigets lagar och mänskliga rättigheter som orsakats av oljeutvinningen och de med denna sammanlänkade krigen?”

    Men folkmord är ju förstås mindre viktigt i Alliansens bok än lite PR från USA

  2. lf

    Du är sanslös ER du suger åt dig allt som är till nackdel för socialdemokraterna.Tror du din utrikesminister kommer undan?

  3. Edward Riedl

    Svar till Leif (2010-12-01 10:11)
    Ditt sätt att skriva antyder att du tror dig vara tolk för gemene man vilket du faktiskt inte är. Sedan pågår en utredning för att fastställa olika företags inblandning i den aktuella konflikten i Sudan. Låt oss se vad den kommer fram till.

  4. Edward Riedl

    Svar till lf (2010-12-01 18:22)
    Vad jag vet finns det inget uppsendeväxkande kring utrikesministern i de läckta dokumenten. Låt oss återkomma om så blir fallet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.