Edward Riedl (M)

Mobilblogg – Flyget jobbar med miljöfrågor

Idag sitter jag och lyssnar på ett flygseminarie. Jag har ett särskilt ansvar för ludtfartsfrågor i den moderata riksdagsgruppen. Just nu berättar ett av våra svenska flygbolag om sitt miljöarbete. En viktig lärdom är att flygbolag med god ekonomi har råd med miljöarbetet. När flygbolag kämpar med att överleva som företag blir miljöfrågorna mindre viktiga.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Lennart

    En stilla undran… varför skriver du att du bloggar från mobilen!? Det spelar väl ingen roll var och hur man bloggar? Är inte själva vitsen med Internet att man kan se ut (och vara klädd) ”hur som helst” i cyberrymden. Googla på ”On the Internet, Nobody Knows You’re a Dog” och du får se en klassisk skämtteckning från The New Yorker.

    En annan småttighet. Varför undertecknar du varenda inlägg med ditt namn. Ingen kan väl förvånas att det är du som skriver på din blogg!?

  2. Edward Riedl

    Svar till Lennart (2010-12-08 11:37)
    Jag läser vad du skriver. Dina synpunkter får nog mogna i mina tankar en stund. Tills vidare fortsätter jag som tidigare. Jag tycker att det ger ett mervärde att berätta om jag sitter framför en fast dator eller bloggar via mobilen direkt från olika händelser. Sedan tillhör jag dem som tycker det är skönt att signera det jag skriver även om jag givetvis förstår att de som läser vet att det är jag ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.