Edward Riedl (M)

Kommunal svänger och är nu för rut-avdraget

Imorse läser jag att kommunals ordförande svänger och nu är för rut-avdraget. Hon vill dessutom göra det ännu billuigare att anlita hushållsnära tjänster. Det är en välkommen svängning i frågan och bådar gott för framtiden.

Edward Riedl (M).

9 kommentarer

  1. Alejandro Caviedes

    ”Kommunal svänger”.. Kan man hitta en mer vinklad rubrik än det?

    I artikeln från Kommunalarbetaren, säger Annelie Nordmark klart och tydligt att det är hennes personliga åsikter och inte Kommunals.

  2. Edward Riedl

    Svar till Alejandro Caviedes (2011-01-15 13:10)
    Jag ska studera sakligheten i ditt bloggskrivande närmre och försöka bättra mig. Jag hoppas du förstår ironin så det inte blir framtida missförstånd.

  3. Edward Riedl

    Svar till Alejandro Caviedes (2011-01-15 14:09)
    Men då har du missförstått mig trots allt. Om ordföranden för kommunal uttalar något är det inte endast en privat åsikt. Det är ett första steg i en positionsförflyttning. På samma sätt som det en partiledare uttalar har betydelse har det betydelse när en facklig ordförande gör detsamma.

    Jag tror du har skrivit bloggar om alliansföreträdare med mindre än så på fötterna.

  4. Alejandro Caviedes

    Edward, Kommunal är ingen hierarkiskt uppbygd organisation som moderaterna, där toppen bestämmer vad medlemmarna ska tycka.. och i vissa fall t.o.m. hur företrädarna ska klä sig: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6723334.ab

    I Kommunal är det medlemmarna via kongresser och demokratiskt valda styrelser som bestämmer organisationens inriktning. Om ett ordf:s uttalande är ett första steg i en positionsförflyttning, får du väl vänta och se om hon lyckas få med sig förbundet itället för att ta ut segern i förskott.

  5. Jan-Erik Vahlström

    Slå dej inte för bröstet herr Riedl. Om moderaternas recept på att skapa jobb är att man låter skattebetalarna finansiera dessa, då finns det möjlighet att skapa många fler jobb. När man dessutom vet att dom som till övervägande delen utnyttjar dessa tjänster är höginkomsttagare i storstäderna (Stockholm, Malmö, Göteborg och uppsala). Klart att det kan vara populärt för dom som utnyttjar det att få det för halva priset.

  6. Skogsägare

    Lyssna på Alejandro och lär hur fint och demokratiskt det är i facket till skillnad från i moderaterna. Inte heller i det stora (oppositions)Partiet lär partipiskan någonsin ha vint. Se bara på hur alla (S)-debattörer unisont kom till slutsatsen att det gick att ”låna till skattesänkningar”. Vem var det förresten som konstaterade att ironin var död?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.