Edward Riedl (M)

Klimp och surkål med skinkstek

Idag blir det släktmiddag hemma hos oss och jag har ägnat många timmar i köket med att göra mat. Klimp och surkål med skinkstek är det godaste man kan tänka sig. Det måste bara provas för den som inte gjort det. Tysk klimp blir som porös och luftig kroppkaka. Tillsammans med surkål på långkok och skinkstek blir det en kulinarisk höjdare. Nu är det bara att invänta släkten.

Edward Riedl (M).

9 kommentarer

  1. Leif

    Väldigt intressant att du inte svarat kommunistens inlägg på att din blogg fyller 2 år. ”Tack” som svar när någon inte tagit livet av sig. Du är vedervärdig, vet du det Edward?

  2. Edward Riedl

    Svar till Leif (2011-02-12 22:56)
    Jag har inte sett ett sådant inlägg på min blogg. Självklart har jag aldrig tackat för att någon tagit livet av sig. Det borde du rimligen förstå om du funderar efter ett slag. Din och andras tro att era politiska motståndare är onda utgör den sämsta sortens påhopp.

    Den aktuella kommentaren handlade (om jag minns helt rätt) om hur de röd-gröna använder ett tragiskt självmord som en del i den politiska propagandan för att angripa regeringen vilket jag och den som skrev kommentaren menar är fullständigt makabert. Han avslutade med att önska mig lycka till för vilket jag skrev tack.

    Din medvetna eller omedvetna förmåga att förstå detta är inte så lite oroande.

  3. RWR

    Leifs analys av bloggen i fråga och dess politiska hemvist är intressant!

    I övrigt har jag alltid tyckt att man som anonym måste vara extra noga att vårda sitt språk.

    Just detta med ondskan har varit ett effektivt vapen för vänstern därav den desperation man nu visar när allt är tillåtet i kampen om makten!

  4. Edward Riedl

    Svar till RWR (2011-02-13 13:30)
    Jag tror dock att de flesta idag inser att de flesta som engagerar sig politiskt i Sverige vill människor i grunden väl. Jag har hitintills inte mött någon (oavsett parti) som velat människor nogot ont. Jag tror därför att anonyma försök från vänster att beskriva alliansen som onda slår tillbaka mer på dem själva.

  5. Skogsägare

    Surkål är ett underskattat livsmedel. Den Polska nationalrätten bigos är en verklig höjdare som bara blir godare av att värmas upp dagen efter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.