Edward Riedl (M)

Alliansen står mot fyra olika partier i valet 2014

Det ser allt mer ut som att en enad allians, med en politik som återigen placerat Sverige i den absoluta framkanten ekonomiskt i världspolitiken, i valet 2014 komer att stå mot fyra partier som inte vill samarbeta. Aftonbladet kan nu genom hemliga dokument från de olika röd-gröna partierna visa att ingen av dem är särskilt intresserad av ytterligare samarbete inför valet 2014. Det leder till att Sverige i praktiken bara har ett enda regeringsalternativ i valrörelsen 2014.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

8 kommentarer

  1. Leif

    Ja tänk om ni kunde skärpa er med behandlingen av sjuka, undersökningar inför valet kungjorde att 50% skulle kunna tänka sig att rösta på Alliansen om ni slutade sparka på dom svaga i samhället. Snacka om att något är fel när ni fortfarande sparkar på dom. Det måste finnas något underliggande som gör att ni vägrar göra något för dom sjuka. Ska inte svaga människor få finnas i eran värld?

    Som en notis kan jag meddela att jag fick upp din blogg när jag googlade efter en sak. Texten som syntes under länken till din blogg var ”En human människa kan ej rösta på ”M” i detta läge”. Är väl troligen en kommentar, då jag inte tror du är så klarsynt.

  2. RS

    Leif; en intressant synpunkt när Alliansen enligt Sifos väljarbarometer för januari 2011 har stöd av 50,1 procent av väljarna

  3. Edward Riedl

    Svar till Leif (2011-02-16 09:49)
    Vi har väldigt olika syn på detta vilket vi konstaterat många gånger tidigare. Att hjälpa människor (när det är möjligt) tillbaka, satsa mer på sjukvård, satsa mer på rehabilitering mm ser jag knappast som ett uttryck för att sparka på de som har det svårt.

    Jag undrar forfarande vilket land du/ni menar tar bättre omhand de svaga i samhället än Sverige?

  4. Krister Klermalm

    Du skrev som svar ”Att hjälpa människor (när det är möjligt) tillbaka”. ”När det är möjligt” åtsyftar du att när Svensk ekonomi är gynnsam så ska det hjälpas att göra det? Ja, då är förvaltning såsom fördelning något felaktigt tänkt.
    Tänk vilken god ekonomi sverige skulle ha haft och hälsotalen skulle också sjunka för folk mår mycket bättre ifall det fanns sådana personer hos FK AF och Skatteverket etc såsom han är som kan läsas via länken här:

    http://www.stpress.se/zino.aspx?articleID=16904

    Hade det funnits fler av honom så skulle fler ha hamnat i riktiga arbeten istället för fas3 som är bevisat är störst del är utnyttjande av folk i bidragsdel och fler i riktiga rehabliteringar där funktionshindrade skule fåt fler platser samt snabbare stöd av resurser.

    Går ni fyra partier till valet 2014 med att se till att fler av sådan personal finns och sparka dem osäkra lama tjänstepersonerna inom olika instituationer så lär ni behålla er ställning i regerings position i lång tid

  5. Edward Riedl

    Svar till :O (2011-02-16 12:04)
    Det finns utmaningar på det här området. Min stilla undran är vad du då tror skulle bli bättre med de röd-gröna. de vill införa ungdomskatter som gör det dyrare att anställa unga, försämra politiken för jobb och företagande i stort. På vilket sätt skulle det göra det bättre för ungdomar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.