Edward Riedl (M)

Städdag på kontoret

Idag är en lugn dag utan några åtaganden alls för min del. Det gör att det finns tid att städa och sortera kontoret hemma. Det är många papper som utan större problem kan slängas och annat som ska sorteras för framtida användning. Intressant att se sina egna anteckningar ända tillbaka till höstens valrörelse. Kanske blir det också tid til en promenad lite senare i eftermiddag.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. lf

    Det är bra att du har fått en lugnare dag.Men vad tycker du om Maria Skiddis bloggkommentarer? Mina kommentarer vet ju alla vad du tycker om,att jag är en plump person. Men vad tycker du om Marias?

  2. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-02-20 16:52)
    Så länge människor för fram sina åsikter utan att kränka andra är det helt ok. Sedan är du nog ingen plunp person i grund och botten. men vissa kommentarer du skriver till andra kan vara plumpa – Du bör nog lära dig att skilja på sak och person samt skillnaden mellan att vara plump och ibland agera plump. När du skriver om Maria och förintelsen på det sättet du gjorde framstår du inte som en sympatisk människa även om du kanske i grund och botten är det. Försök vara lite vänligare och trevligare med din omgivning även om du inte delar deras åsikter är mitt råd till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.