Edward Riedl (M)

Moderat länsförbundsstämma

 

Idag har vi moderater i Västerbotten haft länsförbundsstämma i Skellefteå. En mycket trevlig dag med politiska diskussioner, valanalys och mycket mycket mer. På bilderna är jag i talarstolen när jag går igenom valrörelsen 2010 och på den andra bilden tackar vår omvalda länsförbundsordförande, Anders Ågren, partisekreterare Sofia Arkelsten efter hennes tal. Sammantaget var det en bra stämma med otroligt mycket postiv energi som bådar gott inför valet 2014.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. lf

    Jag tar tillfället i akt och tar fasta på att ni har en sån positiv energi.
    För några bloggar sedan så tyckte du att kärnkraftsmotståndare skulle redovisa kostnaden för en avveckling av kärnkraften i ärlighetens namn.I en kommentar sa jag att varken du eller några andra hade den prislappen.Som en kommentar skrev du att det var lätt.Då vill jag att du skall redovisa kostnaden för ett havererat kärnkraftverk,annars blir denna blogg ett ytterligare stycke av värdelöst vetande

  2. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-04-02 17:54)
    Jag har en ambition att besvara samtliga frågeställare. Du har däremot en ovana att ställa samma fråga väldigt många gånger. Du får inte svar fler gånger för att du gör det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.