Edward Riedl (M)

Alla kommentarer har godkänts på min blogg

För ett tag sedan överlät vk.se ansvaret att godkänna kommentarer till bloggarna. Hitintills har jag godkänt samtliga kommentarer då ingen så vitt jag kunnat bedömma brutit mot någon lag. När en kommentar inte hinner godkännas av mig inom loppet av några timmar verkar en del som kommenterar tro att jag censurerat bort dem. Som sagt har jag hitintills godkänt alla kommentarer. Men jag måste läsa dem innan jag godkänner dem och i värsta fall kan det ta en dag eller två även om jag verkligen försöker göra det så fort som möjligt. Men att jag godkänt kommentaren innebär inte att jag alla gånger tycker de är lämpliga eller särskilt trevliga. Men så länge de inte bryter mot någon lag fortsätter jag att godkänna dem. Ytterst har den som skriver ett eget moraliskt ansvar för den text man lämnar ifrån sig.

Edward Riedl (M).

24 kommentarer

  1. Isak

    Måste beundra Herr Riedl, dels att han insett att det
    inte är upp till honom att censurera kommentarerna om dom
    följer reglerna. Och dels att han bemödar sig om att be-
    svara dom flesta på sitt eget lilla sätt. Tyvärr är det
    många bloggare som tror att dom blivit upphöjda till
    chefredaktörer, och raderar allt efter eget gottfinnande.
    Många har nog en del att lära av Herr Riedl. Glad Påsk på
    sig!

  2. Leif

    Heder åt dig Edward. Men å andra sidan, vi är många som tycker att eran politik är otrevlig mot dom svaga i samhället men även det får vi leva med.

  3. Arne

    Edward, du som är en duktig politiker, skulle inte du göra mer nytta i din egen hemstad ?! Varför är alla politiker så intresserade att åka till Sthlm och den anonymitet som ni hamnar idär, kan det möjligen vara för den generösa ersättningen !

  4. lf

    Ja,det hedrar dig att du släppt igenom alla bloggkommentarer.Men ditt budskap till väljare är mycket tveksamt.Vad är det som gör att de mest utsatta i samhället måste bära bördorna av er politik.

  5. Maria Skiddi

    Trägen vinner och du har all anledning till att hålla huvudet högt då du alltid svarar de mest enfaldigt otrevliga anonyma kommentarer.

    Iofs visar det bara på dessa stackares egna tillkortakommanden där all världens orättvisor läggs antingen på dina eller Reinfeldts axlar.

    Jag tror att många av de anonyma är en å samma person, men det är bara en parantes.

    Å ena sidan vinner DU på å svara, å andra sidan vinner de otrevliga för att de tar tid från annat av ditt arbete ( det finns de med hövlig ton åxå)men att ta skit från anonyma borde du ÅXÅ ha betalt för.

    Glad Påsk!

  6. lf

    Om Maria Skiddi i sin kommentar menar mig (lofs)så har jag vid flera tillfällen talat om vem jag är.Men om Edvard Riedel väljer att ha SK som sin bästa vapendragare så tror jag nog att folk höjer på ögonbrynen.Och om du EV tror att kommentarerna skall vara särskilt trevliga då har du nog en övertro på dig själv.

  7. Isak

    Påskhäxan må vara enfaldig, och må så bli salig i sin tro.
    Vi andra kan vara saliga över att vi har pressfrihet och
    meddelarfrihet. Och att vår röst är lika mycket värd som
    dom som lever i lyx och flärd som vi består dom med.
    Trots monarki så har vi fortfarande demokrati och det tror
    jag att dom flesta instämmer i. Eller hur Maria Skiddi?

  8. lf

    Ja det är ju lustigt att Maria Skiddi kommer fram.Är hon en av dina favoriter som bloggkommentator. Jag frågar:Delar du hennes syn på övriga bloggkommentatorer?

  9. Maria Skiddi

    ¤ Iofs betyder ”i och för sig” alltså en sk förkortning.

    ¤ Det ”lustiga” att mina kommentarer ”kommer fram” beror på att de inte behöver stå på vänt för att modereras av bloggägaren eftersom jag inte är anonym på vk

    ¤ MIN syn på DEN/DEM som är direkt oförskämd mot bloggägaren, är MIN. Jag har i MINA inlägg på denna bloggägares kommentators-fält konstaterat att Edward är gjort av stål och sen ger uttryck för MIN syn på anonyma påhopp.

    F.ö ska du/ni (?) få höra en sak som kanske förvånar i den verklighetsuppfattning ni fastnat i; Det är ingalunda så att man ”gifter” sig med någon enbart pga inlägg på någons blogg..

    Den demokratiska tanken instämmer jag med till fullo, även om det i praktisk mening innebär att ”Isak” får putläpp av att jag nyttjar min.

    Ha en fortsatt skön å trevlig påskhelg!

  10. lf

    Ja,vad skall man säga om MS kommentarer.Ett kan man konstatera att inte EV kommenterar MS.Kan MS precisera när kommentatorer varit oförskämd mot bloggägaren.

  11. lf

    Nä,det stämmer inte alls.Du tar in mycket fler bloggkommentarer än du svarar på.Kan det vara så att du bloggar för mycket,och det värsta senariot är att du kanske missköter ditt riksdagsjobb.

  12. lf

    Vad du skriver är en lögn.Du svarar inte på bloggkommentarer efter en dag eller två.Varför måste du ljuga om det.Jag trodde att du var seriös med ditt bloggande.Men jag tror att du i din ambition att lägga dig i allt gör det svårt för moderaterna i längden.

  13. Edward Riedl

    Svar till Isak (2011-04-21 12:12)
    Du antyder att jag skulle haft en annan uppfattning tidigare vilket är helt felaktigt. Hoppas du fick en bra påsk.

  14. Edward Riedl

    Svar till Arne (2011-04-21 13:43)
    Om det vore för arvodet jag arbetade så hade jag haft bättre om jag stannat hemma i Västerbotten. I riksdagen kan jag påverka i andra frågor än hemma vilket var skälet för mig att ställa mig till väljarnas förfogande.

  15. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-04-21 19:55)
    Vi har olika uppfattning om det som du skriver. jag menar att vår politik faktiskt är bättre för de som är utsatta efftersom vår politik handlar om att hjälpa människor tillbaka igen istället för att på låga ersättningar kvitta ut dem från arbetslivet.

  16. Edward Riedl

    Svar till Maria Skiddi (2011-04-22 17:31)
    Tack för din vänliga kommentar Maria. Jag tro politiker som tar sig tid även till dem som tycker annorlunda vinner i längden. Jag ser det inte som bortkastad tid att läsa och besvara kritiska kommentarer. det är ett bra sätt att få fler infallsvinklar. Hoppas du fått en bra påsk.

  17. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-04-22 18:14)
    Jag tar ansvar för det som jag skriver på samma sätt som du får ta ansvar för det som du skriver. Däremot kan jag inte påminna mig att Maria skrivit några otrevliga kommentarer som du antyder.

  18. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-04-23 18:23)
    Snälla människa! Jag tar ansvar för det som jag skriver och det skulle vara mig främmande att säga att jag fullt ut delar någon annan människas alla åsikter fullt ut. Finns det någon sådan person för dig – Som oaktat vad de säger och tycker alltid har ditt fulla stöd?

  19. Edward Riedl

    Svar till Maria Skiddi (2011-04-24 14:25)
    Det är precis så som du skriver att den som inte är anonym kan få in sina inlägg utan att jag godkänner dem. Däremot så har jag hitintills släppt igenom samtliga kommentarer på bloggen. Men det dröjer tills dess jag hinner läsa och släppa igenom dem. det bruukar dock inte ta särskilt lång tid.

  20. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-04-24 17:26)
    Jag kommenterar i princip alla kommentarer. men jag gör det när jag har tid eftersom riksdagsuppdraget innehåller rätt mycker mer än bloggen. Det blir därför ofta på helger när andra är lediga som jag gör detta.

  21. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-04-27 21:52)
    Jag svarar alltid på kommentarer (kan säkert missa någon ibland) även om det kan ta lite tid. Läs föregående svar.

  22. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-04-28 19:58)
    Trots din ständiga misstro mot mig tillhör jag en av tio moderater av de totalt 107 stycken som blivit personvald in i riksdagen. I slutändan är det faktiskt väljarna som avgör om jag gör ett bra jobb eller inte.

    Sedan har du helt rätt i att jag inte längre hinner svara på hur många kommentarer som helst under vec´korna då riksdagsarbetet tar alltför mycket av både dagar och kvällar. Det innebär inte att jag slutat svara utan att jag får använda mer av helgerna till detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.