Edward Riedl (M)

Så här fungerar min blogg

Det har under senare tid kommit enstaka kommentarer som undrat om jag slutat att besvara de som kommenterar. Jag har under den tid jag bloggat haft som princip att både ta in och besvara samtliga kommentarer. Självklart har det säkert hänt att jag missat att besvara enskilda kommentarer till äldre bloggar. Men i huvudsak har alla fått ett svar. På senare tid har jag allt längre arbetsdagar ( inte ovanligt att jag börjar tidig morgon och släcker lyset på kontoret sena kvällar i veckorna). Det finns helt enkelt inte alltid tid att besvara de som kommenterar samma dag längre. Jag försöker istället att besvara kommentarer samlat på helger när jag läser in frågor och förbereder veckorna. Men ibland hinner jag inte detta ens varje helg då det ligger möten och annat som måste prioriteras före besvarandet av bloggkommentarer. Trots detta vill jag ändå påstå att jag är en av de riksdagsledamöter som besvarar flest kommentarer på bloggen (de flesta har inte ens en blogg att erbjuda samtal till). Men jag tycker inte att dialogen på bloggens kommentarsfält är mindre viktig nu än tidigare. Den är nyttig och lärorik för mig som politiskt förtroendevald. Så fungerar min blogg för den som undrar.

Edward Riedl (M).

12 kommentarer

  1. lf

    Ditt försvar är behjärtansvärt.Du skriver många bloggar och då måste du räkna med många kommentarer.Om du inte klarar att svara på kommentarerna,då kanske du måste begränsa bloggandet.Det kan ju inte vara så att din familj skall sitta på helgerna och se hur du sitter vid datorn hela tiden.
    Men du är en frisk fläkt och räkna med mothugg.

  2. RWR

    Måste bara berömma för en rak kommunikation! Om du sedan kan ta till dig kommentarer så är det en del i demokrati arbetet. Många kommentarer på din blogg är på en låg nivå och ditt bemötande är trots detta korrekt.

    Det som många glömmer är att oavsett uppdrag/yrke så måste det trots allt finnas ett liv och en rekreation. Hoppas du funnit former för din!

  3. Maria Skiddi

    Ja du ”lf”

    ”Behjärtansvärt intresse”- kan man ju kanske kalla den omsorg om bloggägarens tidsfördelning ang sitt arbete, fritid och familjeliv som du både har åsikter om samt förslag på lösningar kring vilka mest kretsar kring olika regleringar av hur ER ska sköta SITT liv och själva bloggandet öht.

    Allt rörande förpackat i ett scenario där ER´s familj sitter med längtande cockerspanielögon alltmedan ER sköter det ”friska fläktandet” vid datorn.

    Som producent av ”mothugg” kan det ju vara ide´att inte lägga sig i ER´s familjeliv/privatliv , utan snarare hålla dig till politiska spörsmål?

    Ehuru just ”regleringar” och ”påbud” om hur folk ska leva SINA liv mer är vänsters budskap.

  4. lf

    Ja du MS.Min bloggkommentar var att försöka beskriva verkligheten.Jag tycker att även ER måste få ha ett privatliv.Det är ingen omsorg för ER som politisk person.Vad jag försökte beskriva var att det finns en gräns mellan politik och privatliv som man måste respektera.Om du och även ER tycker att jag har trampat in på ERs privatliv så ber jag om ursäkt.

  5. Viktor

    Jag måste säga att jag är imponerad av dig som har så mycket och tufft jobb både bloggar mycket och sen att du kommenterar dom som har kommenterat det är mycket bra gjort!.

  6. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-05-13 19:10)
    Det är inget försvar på något sätt. Jag berättar bara hur jag avser att prioritera. Sedan kan du känna dig lugn över att jag hinner med familjen också. Tackar för omtanken.

  7. Edward Riedl

    Svar till RWR (2011-05-13 23:58)
    Jag tackar återigen för vänliga ord. Sedan har du alldeles rätt i att vi alla måste hitta tid för vila och eftertanke. Annars orkar vi inte i längden. Sedan kan det nog se väldigt olika ut för oss vad som fyller oss med energi.

  8. Edward Riedl

    Svar till Maria Skiddi (2011-05-14 12:47)
    De som skriver kommentarer glömmer nog ofta att det som de skriver mer reflekterar tillbaka på dem själva snarare än den de skriver till/om.

  9. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-05-14 16:51)
    Det är upp till dig att fundera över vilka gränser du anser dig vilja hedra. Jag valde dock att tolka ditt inlägg utifrån din varma omtanke kring dina medmänniskor.

  10. Edward Riedl

    Svar till Viktor (2011-05-14 23:41)
    Tack för de varma orden. Men sanning och säga har jag ett fantastiskt hedersamt uppdrag som gör att jag kan göra mycket gott för människor. Det underlättar under långa arbetsdagar.

  11. lf

    För mig är det en konstig kommentar från ER.Jag trodde nog att du som politiker skulle svara på ett annorlunda sätt.I din yrkesroll som politiker måste du vara beredd på kritik.Den kritiken handlar aldrig om du som privatperson.
    Att man sedan kan ana en raljerande ton in din kommentar,du som tidigare kallat mig plump och sympatisera med terrorister kan väl tolkas som att du vill ge tillbaka.
    Jag ser fram emot då du kommenterar Maria Skiddis kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.