Edward Riedl (M)

Moderater på stan

Jag och Umeå:s kommunalråd Anders Ågren har våra gående möten med jämna mellanrum. Iförda m-jackor blir vi också gående moderatreklampelare. Moderater på stan helt enkelt. Det brukar alltid resultera i ett flertal intressanta samtal efter vägen.

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

 1. ceko

  Det är väl Ok att Ni promenerar och har gående möten Er emellan och även att möta andra människor. Du har ju för vana att tycka till om det mesta. Därför är jag så undrande varför har Du inte tyckt till om CIA-agenter som utan Svenskt tillstånd spionerat på folk i Sverige? Varför grep man dom inte, utan de fick sticka iväg från Sverige? Tycker Du att det är helt i sin ordning att CIA-agenter får operera i Sverige, utan bestraffning. Hur skulle det låta om spionagenter från öst-sidan hade gjort likadant?

 2. Edward Riedl

  Svar till ceko (2011-05-23 16:44)
  Jag har skrivit en blogg på detta tema. Däremot har jag inte ens som ambition att ta upp alla ämnen. men det du efterfrågade finns.

 3. Edward Riedl

  Svar till lf (2011-05-23 18:45)
  Allt möjligt är en grov förenkling men nära sanningen. Det handlar om gränssnitten mellan den lokala och nationella arenan inte minst.

 4. Edward Riedl

  Svar till lf (2011-05-23 21:08)
  Allt möjligt är en grov förenkling men nära sanningen. Det handlar om gränssnitten mellan den lokala och nationella arenan inte minst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.