Edward Riedl (M)

Bodström

Thomas Bodström har skrivit en uppmärksammad bok och just nu pågår smutskastningen fram och tillbaka mellan socialdemokrater. Visst kan det alltid vara roande att se sina politiska motståndare slita sönder varandra med ord som att "han"  eller "hon" inte är någon riktig socialdemokrat. Till och med den nya ledaren Juholt deltar i pajkastningen och sågar ett gammalt socialdemokratiskt statsråd fullständigt.

Men det mest intressanta är faktiskt det som det skrivs minst om. Nämligen Bodströms grundläggande kritik av socialdemokratins vägval under Juholt. Han menar att socialdemokratin borde göra slut med LO, göra upp med sin skeva syn på företagande och vinster och inse att skattehöjningar för 90% av befolkningen är fel väg att gå.

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. lf

    Jag tror nog inte att du ska gotta dig åt Bodströms bravader så mycket.Han har aldrig varit en sann demokrat.Han kunde naturligtvis komma högt upp i politiken p.g.a sin bakgrund.Han kan sitta i TV och fullt allvarlig säga att han kan sköta 3 el.4 heltidssysslor inom ramen av dygnets 24timmar.Detta tyder på en obalans i tänkandet.Dessutom så skötte han riksdagsjobbet med vänster hands lillfinger. Att han sedan i nyutkommen bok kan sitta och göra reklam för den i TV, kan ju vara gotta för Edvard Ridel.

  2. Edward Riedl

    Svar till lf (2011-05-25 17:50)
    Din kommentar visar riktigheten i min iaktagelse kring socialdemokratins nuvarande problem. När Bodström säger något högsta ledningen inte håller med om är han inte längre en rikstig socialdemokrat. Se Juholts liknande uttalanden med dagars mellanrum…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.