Edward Riedl (M)

Vad vet Juholt som ingen annan vet!

Socialdemokratins allt märkligare ställningstaganden i den svenska Libyen-insatsen bygger på Juholts egna kunskap om att Khadaffi inte längre har förmågan att skada sin egen befolkning från luften. Problemet är bara att han verkar vara själv med den kunskapen då alla andra är överens om att övervakandet av den internationella flygförbudszonen gör att han inte längre kan skada sin befolkning från luften. Så frågan är vad Juholt vet som ingen annan vet! Det verkar åtminstone vara den kunskapen som ligger till grund för socialdemokratins ställningstagande att dra hem våra stridsflyg som efterfrågas av FN och möjligen ersätta dem med båtar ingen efterfrågar.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.